Congres internațional de civilizație turcă, la Universitatea "Ovidius"

159

Articole recomandate

Facultatea de Litere a Universității "Ovidius" din Constanța și Uniunea Democrată Turcă din România organizează, în perioada 19-21 septembrie, Congresul internațional "Polifonii culturale: limbă, cultură și civilizație turcă în lume". 
Acesta își propune să structureze și să dezbată teme majore din vastul domeniu al culturii turcice și să contribuie la o mai bună valorificare a cercetărilor în domeniu. 
Organizarea acestui congres la Constanța reprezintă a doua etapă a unui demers științific inițiat de Facultatea de Litere a Universității "Ovidius" din Constanța în primăvara acestui an. 
Congresul supune dezbaterilor următoarele teme: Locul și importanța limbii turce în lume; Didactica predării limbii turce ca limbă maternă / limbă modernă; Teme și valori universale în literatura turcă; Artă și tradiție turcică; Istorie și civilizație turcă; Comunicare multiculturală și interculturală; Multiculturalitate, interculturalitate, transculturalitate. 
Limbile în care se vor desfășura lucrările congresului vor fi română, turcă, engleză, iar o selecție a lucrărilor va fi publicată în volumul congresului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2979 secunde