Senatul Universității "Ovidius" cere demiterea lui Dănuț Epure

1994
14
Senatul Universității

Articole de la același autor

Parafrazând un universitar constănțean cunoscut, dacă până nu de mult despre Universitatea "Ovidius" din Constanța nu știa toată România, din nefericire, de câteva luni se află în centrul atenției naționale dintr-o ipostază total nedorită.

Situația tensionată de la vârful celei mai mari universități de stat constănțene se pare că a atins cote alarmante, lucrurile îndreptându-se spre o decizie radicală. În ciuda prezenței comisiei de la Ministerul Educației Naționale, inițiativa e plasată tot în fieful… local.

Marți, 10 septembrie, cele 54 de cadre didactice și 18 studenți care fac parte din Senatul "Ovidius", plus cei patru prorectori încă în funcție s-au întâlnit pentru a dezbate viitorul acestei instituții, concluzionând că nu se mai poate continua în acest provizorat.

Așa încât ieri, noua întâlnire a aceluiași for suprem din universitate a decis să înainteze Ministerului Educației Naționale propunerea de demitere din funcția de rector al Universității "Ovidius" a lui Dănuț Tiberius Epure, fiind invocat alineatul din Codul Muncii care prevede la unul dintre articolele sale că o persoană poate fi demisă dacă prin managementul său aduce grave prejudicii de imagine instituției pe care o reprezintă.

Prof. Daniel Citirigă, purtătorul de cuvânt al universității, ne-a informat că următorul pas va fi, cel mai probabil, inițierea unui referendum prin care se va supune cvorumului demiterea rectorului Dănuț Epure, după care vor fi organizate noi alegeri.

Acum "cărțile" sunt în mâna Ministerului Educației Naționale și se așteaptă… noi instrucțiuni.

Cert este că pentru "Ovidius" se apropie un nou interval agitat cum este cel din preajma oricărei perioade electorale. Vom asista din nou la depuneri de candidaturi despre care foarte multă lume face la ora actuală doar speculații.

Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Cristescu Ilie
12 septembrie 2013
Rector

Suntem un grup de studenti, care il recomandam cu mare incredere, ca viitor rector pe domnul profesor al Universitatii Ovidius, Anechitoae Constantin. Merita pe deplin aceasta functie,mai ales ca este unul dintre cei mai seriosi si pregatiti pentru aceasta functie dintre candidati.

oameni de bine :))
12 septembrie 2013
in sfarsit

In sfarsit, Simona Anghel scrie despre idolul ei, Epure. A sosit acest moment asteptat cu sufletul la gura de cititori. Simona Anghel a scris o stire normala despre Epure. Fara laude desantate, fara pupaturi bot in bot cu mafiotul, fara libidinosenii. Asteptam candidaturile, sa vedem sub ce stapan intra doamna Anghel. Ca javra fara stapan e ca plopii fara sot :))) Multa rusine sa le fie tuturor care l-au sustinut pe epure, fie din interes, fie din lichelism, fie din prostie din aia puturoasa. Eterna scarba sa va insoteasca!!!!

cititor
12 septembrie 2013
fara sufletul la gura

Mare zdreantza trebuie sa fii sa ajungi sa comentezi la modul asta. Se vede treaba ca te-ai ofticat tare ca nu ti-a iesit pasentza la alegerile de acum doi ani. Esti un nenorocit plin de ura! Dumnezeu sa te ierte!

Răspuns la: in sfarsit
Adăugat de : oameni de bine :)), 12 septembrie 2013
In sfarsit, Simona Anghel scrie despre idolul ei, Epure. A sosit acest moment asteptat cu sufletul la gura de cititori. Simona Anghel a scris o stire...
oameni de bine 2
12 septembrie 2013
nu mi-a iesit :))

Nu mi-a iesit pasenta, dar mi-a iesit profetia despre trecut. Adica epure nu prinde 2 ani de mandat. Hai sictir cu machidonii tai care put a branza si a spaga.

Răspuns la: fara sufletul la gura
Adăugat de : cititor, 12 septembrie 2013
Mare zdreantza trebuie sa fii sa ajungi sa comentezi la modul asta. Se vede treaba ca te-ai ofticat tare ca nu ti-a iesit pasentza la alegerile de...
Dina
12 septembrie 2013
Nu rata

Acum este momentul: In 2013 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul:www.fondurieuropenenerambursabile.ro

Cititor2
12 septembrie 2013
Rectorul iepure

Marea universitate ovidius... Care scoate pe banda rulanta detinatori de diplome cu 2 neuroni... Pt ca majoritatea examenelor se pot cumpara si pt ca sunt destui asazisi profi care cer de la obraz spaga. Cat o sa ai alde girtu , pepi nu o sa se rezolve nimic. Mizerie maxima ...

Răspuns la: nu mi-a iesit :))
Adăugat de : oameni de bine 2, 12 septembrie 2013
Nu mi-a iesit pasenta, dar mi-a iesit profetia despre trecut. Adica epure nu prinde 2 ani de mandat. Hai sictir cu machidonii tai care put a branza...
promotia 2009
12 septembrie 2013
Anechitoae ce gluma buna

Anechitoae nu poate sa vorbeasca, e incoerent si vinde carti studentilor. In afara de nu stiu ce operatie in urma careia a ramas cu fata nu stiu cum vă rog să imi puneti de ce a mai vorbit la un curs? Pe urma ne da examen cu carte pe masa sa fie sigur ca luam toti cartea lui.

Răspuns la: Rector
Adăugat de : Cristescu Ilie, 12 septembrie 2013
Suntem un grup de studenti, care il recomandam cu mare incredere, ca viitor rector pe domnul profesor al Universitatii Ovidius, Anechitoae...
Alta propunere.
12 septembrie 2013
Botescu Ion

Dl. Botescu Ion ... a fost "pe vremea mea" unul din profesorii stimati pentru corectitudinea si de omenia de care dadea dovada ... . Nu stiu de ce nu a mai ramas decan al facultatii de Stiinte Economice...probabil era haita prea influenta... sincer nici nu stiu daca mai preda... voi sa ma luminati...

Răspuns la: Anechitoae ce gluma buna
Adăugat de : promotia 2009, 12 septembrie 2013
Anechitoae nu poate sa vorbeasca, e incoerent si vinde carti studentilor. In afara de nu stiu ce operatie in urma careia a ramas cu fata nu stiu cum...
universitar
12 septembrie 2013
ce a fost, a trecut!

Urata istorie si urati oameni au scris-o! Sa mai plece si decanii/prodecanii/dir.dpr. si prorectorii si sa vina cativa care macar sa nu fure, sa nu ceara, sa nu umileasca, sa nu dispretuiasca profesorii. In rest, FARA TEODOSIE SI CLANUL DE POPI CARE IL INSOTESTE IN TICALOSII, se mai poate carpi un strop de viata universitara. Securista -turnatoare Voineagu/Berariu mai este pe acolo sau a plecat la manastire?? SECU, desigur!

un student
12 septembrie 2013
Este lege sau tocmeala ?

In afara spagii,sport national in Universitatea Ovidius,intalnesti la fiecare pas muult mai multe mizerii.Desconsiderarea ,mi se pare a fi pe primul loc;din partea secretarelor,a majoritatii profesorilor,a asistentilor si....prin promovarea examenelor prin spaga,a tuturor celor cu decizie in aceasta Universitate. Despre drepturile studentilor? ma refer la cei adevarati,care invata,nici vorba ? Vrei sa-ti maresti nota ? Este dreptul tau si pentru asta platesti 50 lei de examen.Pana aici,totul in ordine.Dar,dupa aceea ,te lovesti de cheful sau,mai bine zis,lipsa de chef a examinatorului. Dreptul tau ? Nici nu mai conteaza in raport cu aroganta mai marilor ,care fac legea in aceasta Universitate.

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2917 secunde