Universitatea "Ovidius"/IPS Teodosie a renunțat la demisie

962
3
Universitatea

Articole de la același autor

La recent încheiata ședință a Senatului, prorectorul prof. univ. dr. Teodosie Petrescu a renunțat la decizia de a demisiona. La ora actuală Universitatea "Ovidius" are patru prorectori: Ion Bordeianu, Victor Ploae, Teodosie Petrescu și Florin Anghel.

Comentează știrea

vai de noi!
6 septembrie 2013
jalnicul

Dupa ce a mancat vagoane de kkt si a aratat el ce este cu hotia si nelegiuirea pe la Ovidius, popa se intoarce ca Matrix. Asta e tara, astia sunt oamenii, asta e un universitatea. Daca asta e universitar, atunci Brancusi e chinez.Nu-mi ramane, dupa ce am citit dimineata altceva, decat sa dau un HUUUUOOOO din suflet!

un smecher
6 septembrie 2013
incompatibil

Victor Ploae prorectorul este incompatibil cu functia. Are baiatul angajat in subordine si Carta nu permite asa ceva. Dar la noi, merge frate!

noni
6 septembrie 2013
pt bani

Prea Nesimtitu, sa dea kuru jos din ML-ul de Cta cu TET la numar si sa fie mai modest. Te dai cu mertanu si porti la gat cruci de aur de un kil ca manelistii si apoi ceri ajutoare pt alte biserici de la fraieri. Cum e cu zvonul ca un post de preot in parohie buna in Cta e 40000 euro ??? Ca asa se aude! Cum e cu parintele Tache, al carui fiu e preot si pt care s-a construit biserica in Inel 2 si unde donatia e la ordinea zilei ? Unde e lipsa de interes material a bisericii cand preotii au A4, mertane si Maseratti cum era unul prin tara ? Dar pestele de la cap se impute...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5216 secunde