Universitatea "Ovidius"/Ion Bordeianu, ales în locul Gabrielei Stanciu

1110
4
Universitatea

Articole de la același autor

În urmă cu puțin timp s-a încheiat ședința Senatului Universității "Ovidius", la finalul căreia s-a decis ca prof. univ. dr. Ion Bordeianu să preia funcția de ordonator de credite, în locul Gabrielei Stanciu.

Comentează știrea

15 universitari
6 septembrie 2013
apel

Rugam universitarii de tinuta sa manifesteze pasnic impotriva alegerii lui teodosie ca rector..Prof.Bordeianu va demisiona marti si senatul se va reuni din nou ca sa aleaga un alt prorector ca ordonator de credite.Cum prof.Ploae si conf Anghel au refuzat aceasta functie, nu mai ramane decat teodosie sa candideze. UOC ESTE UNIVERSITATE LAICA SI NU SE SUBORDONEAZA PATRIARHIEI! UOC TREBUIE SA MEARGA INAINTE FARA TEODOSIE, CERCETAT PENAL LA RANDUL LUI MINISTERUL SA SE PRONUNTE IN FAVOAREA ONOAREI ACADEMICE!

senator
6 septembrie 2013
raspuns apel

nu apuca!!! dzeu e mare si nu v-a suporta asa ceva! el si-a dat demisia dintr-o echipa imorala si acum revine ca sa preia conducerea acestei echipei. DOAMNE cum il mai suporti?

hermes birkin good replica
21 noiembrie 2013
hermes birkin good replica

genti hermes fake Stiri Cultură-Educație : Universitatea "Ovidius"/Ion Bordeianu, ales în locul Gabrielei Stanciu | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes birkin good replica http://www.apa-afspaending.dk/roskilde/hermes-birkin-good-replica.html

burberry outlet usa
10 decembrie 2013
burberry outlet usa

during the first Test against West Indies when he picked up burberry outlet usa http://www.activentry.com/search2.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6018 secunde