Astă-seară, la Teatrul de Stat, de la ora 18

Consiliul Județean al Elevilor organizează spectacol caritabil

343
Consiliul Județean al Elevilor Constanța a lansat în urmă cu câteva săptămâni un apel către toți elevii de a participa cu diverse momente artistice la un spectacol ce urmează să aibă loc în această seară, de la ora 18, pe scena Teatrului de Stat din Constanța.
Ieri, Andrei Bogdan, președintele consiliului, ne-a declarat că au fost deja nominalizate cele 16 unități de învățământ care vor participa la eveniment. Acestea sunt: Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", Liceul cu Program Sportiv, Grup Școlar "I.Gh. Duca", Colegiul Național Pedagogic, Liceul din Negru Vodă, Liceul Teoretic "Callatis", Grup Școlar "Vasile Pârvan", Colegiul Național "Mihai Eminescu", Liceul Teoretic "Traian", Colegiul de Artă "Regina Maria", Liceul Internațional de Informatică, Liceul Teoretic Cernavodă, Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu și Școala nr. 39.
Fondurile strânse în urma achitării sumei modice de 10 lei la intrare vor fi folosite pentru achiziționarea de dulciuri și alte mici bucurii pentru copiii aflați în cadrul salonului Spitalului Județean Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2971 secunde