Constanța, gazda Comisiei Adunării Parlamentare a Consiliului Europei

435
Universitatea "Ovidius" din Constanța va fi, mâine, gazda Comisiei pentru cultură, știință, educație și mass-media a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE). Astfel, cea mai mare și importantă instituție de educație și cercetare din Dobrogea se bucură de organizarea unui eveniment unic printre universitățile din România.

La ora 12.45, în Amfiteatrul A2 din clădirea B a Campusului, conducerea Universității, profesori și studenți vor primi vizita oficială a delegației Comisiei APCE formată din aproximativ patruzeci de persoane, în frunte cu președintele Comisiei, Gvozden Srecko FLEGO și vicepreședintele Comisiei, Maria Stavrositu. Oficialii APCE vor avea și o scurtă întrevedere cu studenții și presa.

Vizita Comisiei pentru cultură, știință, educație și mass-media a APCE face parte dintr-o serie de acțiuni ce debutează pe data de 29 mai la București și se înscrie pe linia demersurilor de diplomație parlamentară multilaterală, prin aceasta urmărindu-se promovarea obiectivelor României în domeniile culturii, științei, educației și media în contextul cooperării și al dialogului intercultural la nivel european. La Constanța, programul delegației cuprinde și o vizită la Muzeul Național de Istorie și Arheologie și o întâlnire oficială la Prefectura Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7765 secunde