Constănțenii au promovat Bacalaureatul special cu medii mari

328
1
Constănțenii au promovat Bacalaureatul special cu medii mari - examen-1717159987.jpg

Articole de la același autor

În urmă cu puțin timp, Inspectoratul Școlar Județean Prahova a făcut publice rezultatele ediției speciale a Bacalaureatului.

Dedicată absolvenților de liceu participanți la loturile olimpice și la competițiile sportive și artistice internaționale sau care susțin admiteri la academii militare din Statele Unite, la sesiunea specială a Bacalaureatului 2024, au participat opt candidați din județul Constanța.

Sau cel puțin așa arată rezultatele publicate de ISJ Prahova, în timp ce ISJ Constanța a transmis că sunt înscriși șapte candidați din județul Constanța: doi de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanţa, doi de la Colegiul Comercial „Carol I” Constanţa, unul de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” Constanţa, unul de la Colegiul Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu” Constanţa și încă unul de la Liceul Teoretic „Anghel Saligny” Cernavodă.

Cea mai mare medie a fost 9,63, iar cea mai mică 7,11, semn că absolvenții constănțeni au fost foarte bine pregătiți.

Comentează știrea

Ionescu
2 iunie

Aceasta știre nu conține date corecte! La aceasta sesiune a participat si un elev de la liceul particular.....ichc.. olimpic la info an de an, calificat in lotul restrâns al României pt olim internationale. Care a promovat si el bacul si care a decis sa ramana sa studieze aici in Romania. Care nu i a acordat bursa pt ca a fost serios si studios. Fiind elev la o școală particulara, Romania se mandreste cu rezultatele lui si oferă burse celor care au media 8....sau chiar mai mica. Asa cred guvernanții ca e corect! Sa incurajam prostia!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2281 secunde