Control la Teatrul de Stat Constanța. Președintele Consiliului Județean a dispus un audit după ce actorii s-au plâns de situația teatrului

537
Control la Teatrul de Stat Constanța. Președintele Consiliului Județean a dispus un audit după ce actorii s-au plâns de situația teatrului - revoltateatru51496767120-1496914188.jpg

Articole de la același autor

Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Marius Țuțuianu, a dispus de astăzi demararea unui audit intern în cadrul Teatrului de Stat. Vor fi verificate circuitul documentelor, înregistrările contabile, plățile efectuate, cât și achizițiile realizate de către aceasta instituție de cultură în ultimul an. 




"Am stat de vorbă ieri, atât cu artiștii, cât și cu personalul administrativ. Mi-am dat seama ca există o discrepanță între aceste compartimente și aș vrea să identificăm cauza problemelor. Îmi doresc ca Teatrul de Stat Constanța să funcționeze la parametri maximi, iar constănțenii să se bucure de un act cultural de calitate. Am cerut compartimentului de Audit să înceapă de astăzi o verificare amănunțită a întregii activități. Dacă o să considerăm că este nevoie de o regândire a organigramei, atunci nu vom ezita să facem modificări. Cred că este prioritar să identificăm care sunt cauzele acestei situații", a subliniat președintele CJC, Horia Marius Țuțuianu.


Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu s-a întâlnit, miercuri cu angajații Teatrului de Stat pentru a afla care sunt principalele probleme cu care se confruntă aceștia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0944 secunde