COOLtura pe TV

208
r Vineri, 12 februarie, la TVR Cultural este difuzat documentarul "Nikita Mihalkov și muzica picturii rusești", o călătorie sentimentală pe care regizorul rus Nikita Mihalkov o face în lumea tablourilor de suflet, din care extrage povești și amintiri.

r Tot vineri, pe Discovery, de la ora 20, vom avea parte de o oră interesantă în fața tele-vizorului, unde vom putea viziona cele mai grozave aventuri ale lui Bear Grylls în sălbăticie. Folosindu-și pregătirea militară și spiritul în-drăzneț, Grylls demonstrează tehnici de supraviețuire în medii extreme.

r Sâmbătă, 13 februarie, la 10 minute după miezul nopții, TVR 1 propune filmul "Inocentul", (dramă, SUA, 1993), cu Anthony Hopkins, Isabella Rrossellini, Campbell Scott, în regia lui John Schlesinger, o ecranizare după un roman de Ian McEwan.
Berlin, anii tulburi care au urmat celui de-al doilea război mondial. Un inginer american de telecomunicații este detașat aici, pentru a lucra la un proiect strict secret. O tânără misterioasă, foarte frumoasă, de care se îndrăgostește, îl implică într-o întunecată intrigă de spionaj. Povestea lor de iubire nu este posibilă într-o astfel de lume. Se despart, dar după mulți ani,  când  în Berlin zidul este doborât, ei speră să se reîntâlnească..

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 11 Februarie 2010
Stire din Cultură-Educație : In memoriam Pericle Martinescu
Pagina a fost generata in 1.517 secunde