Copiii de gimnaziu se școlesc despre sex la teve

1076
2

Articole de la același autor

Nu că am avea ceva cu producătorii, scenariștii sau actorii site-comului "Trăsniți în NATO", dar, dacă ajungi să enumeri printre preferințele tale o asemenea idioțenie, zău dacă n-ai probleme! Tocmai acest gen de motive i-a impulsionat pe profesorii și elevii Colegiului Național de Arte "Regina Maria" să lanseze un veritabil semnal de alarmă prin intermediul proiectului "Impactul și efectele televiziunii și internetului asupra elevilor și părinților". Inițiativă căreia i s-au aliat elevi și profesori și din alte instituții de învățământ, cum ar fi: Colegiul Tehnic "Tomis", Grupul Școlar "C.A. Rosetti", Liceul Teoretic "Ovidius".
O nouă rundă din cadrul acestui proiect va avea loc mâine, la care vor participa elevi reprezentanți ai fiecărui liceu partener. De aceea, le propunem spre dezbatere un recent studiu realizat de Metro Media Transilvania, comandat de Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), în cadrul unui proiect Phare. Cercetarea a fost realizată pe un eșantion de 1.295 de copii cu vârste între 6 și 15 ani și are o marjă de eroare de +/- 2,8%.
Acesta arată că 47% dintre copiii cu vârste cuprinse între 11 și 15 ani învață despre sexualitate de la televizor și 54% dintre copiii cu aceeași vârstă învață de la TV lucruri despre violență. Studiul mai arată că  32% dintre copiii români cu vârste cuprinse între 11 și 15 ani învață despre minciună la televizor, iar despre adevăr doar 2% învață de la TV.
În topul programelor TV preferate de copiii cu vârste între 6 și 15 ani, pe locul întâi se situează programele de desene animate, cu 16%, pe locul doi se află emisiunea "Trăsniți în NATO", cu 9%, iar emisiunea "Super Nanny" se clasează pe locul al treilea, cu 7%.
Cercetarea mai arată că 39% dintre copiii cu vârste între 6 și 15 ani urmăresc postul de televiziune Cartoon Network. Pe locul doi în topul preferințelor copiilor se află postul Minimax, cu 29%, pe trei, Pro TV cu 26%, pe patru se clasează Jetix, cu 24%, iar Acasă TV se află pe locul cinci, cu 19%.

Comentează știrea

CXTdlfPERJaqmbXP
4 mai 2014
xRpIByFlHIfHLJzFgio

fBNCxs vnsecgwjcdij, [url=http://rrujdgmaqwam.com/]rrujdgmaqwam[/url], [link=http://yhxpasuibmlu.com/]yhxpasuibmlu[/link], http://lzbzrodjdfuh.com/

RQZYBYwigbgNkbMzjZw
29 august 2014
oCkckTjtClDDk

sJu2Zv xrzdexwonywc, [url=http://oqshlcyltchh.com/]oqshlcyltchh[/url], [link=http://kbcnnnsnbory.com/]kbcnnnsnbory[/link], http://nksnvvfcoqsb.com/

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6549 secunde