Copiii, invitați la teatru! Reîntâlnire cu pisica cea haină

179
Copiii, invitați la teatru! Reîntâlnire cu pisica cea haină - pisica2-1572205347.jpg
Mâine, de la ora 10.00, la Teatrul pentru Copii și Tineret "Căluțul de Mare", vă puteți reîntâlni cu "Pisica doldora de bani și nepoții ei orfani". Spectacolul este o adaptare după S. Marsak și realizat de Mc Ranin, Lică Gherghilescu, pe o muzică de Dumitru Lupu. 
Timp de 55 minute, cei mici vor avea ocazia să urmărească aventurile unei pisici de Angora, văduvă, dar foarte bogată, care trăiește în lux, într-un castel medieval, fiind păzită de bătrânul și credinciosul motan Vasile, în timp ce nepoții ei orfani, doi pisoi sărmani, trăiesc pe străzi, în frig și fără adăpost. 


Lăudăroasă și fudulă peste măsură, ea își invită vecinii la o serată să le arate luxul în care trăiește. Printre invitați, se numără țapul și capra, cocoșul și găina, precum și vecina purcică. După petrecere, impresionați de cele văzute, oaspeții o invită pe pisică să le întoarcă vizita cât mai curând. Urmează o serie de peripeții pe care le veți descoperi singuri mergând la spectacol, care este destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 9 ani. 


Din distribuție fac parte: Rovena Paraschivoi, Ion Ciolan, Lică Gherghilescu, Andrei Stroescu, Daniel Minciună, Claudia Zaharia, Alina Manțu, Clara Ghiuvelechian, Tiberiu Roșu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2436 secunde