Copiii pot lua povețe dintr-o "Poveste…cu Scufița Roșie"

282
Copiii pot lua povețe dintr-o

Articole de la același autor

Teatrul de Copii și Tineret "Căluțul de Mare" invită copiii, sâmbătă și duminică, la premiera "Poveste…cu Scufița Roșie".

Spectacolul poartă semnătura regizorului Valentin Dobrescu și va putea fi vizionat, sâmbătă, 25 noiembrie, ora 11.30 și duminică, 26 noiembrie, de la orele 10.00 și 11.30. Acesta este o adaptare după una din cele mai populare povești din toate timpurile culeasă de folcloristul francez Charles Perrault și publicată în anul 1867. Acesta a încercat să creioneze, într-o variantă extrem de haioasă și modernă în același timp, povestea clasică a faimoasei fetițe, zglobie și cu scufiță roșie pe cap. Surpriza este că, de data aceasta, Scufița nu mai este o fetiță, ci un ursuleț fetiță.

Ce-i drept, aceasta este puțin cam neascultătoare, iar într-o bună zi, mama o trimite să îi ducă bunicuței care locuia într-o poiană din mijlocul pădurii, un coșuleț în care pusese niște plăcinte și o ulcică de unt. Muzica este coordonată de bagheta compozitorului Macovei Moraru Radu Alin. În spectacolul, plin de candoare și umor, adaptat copilașilor cu vârsta de peste trei ani, micuții îi vor putea revedea pe actorii Rovena Paraschivoi, Daniel Minciună, Grațian Prisacariu, Claudia Zaharia, Ion Ciolan.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 21 Noiembrie 2017
Stire din Cultură-Educație : Peter Pan revine  pe scenă pentru copii
Joi, 01 Iunie 2017
Stire din Cultură-Educație : Spectacole pentru cei mici
Pagina a fost generata in 0.4619 secunde