Copiii sunt așteptați pe scenă de „Fata babei și fata moșneagului”

256
Copiii sunt așteptați pe scenă de „Fata babei și fata moșneagului” - spectacole2-1620226027.jpg

Articole de la același autor

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Căluţul de Mare” îi invită, în acest week-end, pe cei mici, în sala de spectacole. Pentru că situaţia epidemiologică permite, acum, participarea efectivă a micuţilor la reprezentaţii, sâmbătă, 8 mai şi duminică, 9 mai, ei se vor putea răsfăţa cu două piese. Astfel, sâmbătă, de la orele 10.00 şi 12.00, copiii însoţiţi de părinţi şi bunici sunt aşteptaţi la spectacolul „Fata babei şi fata moşneagului”. Regia şi scenariul îi aparţin lui Daniel Stanciu, în spaţiul scenografic imaginat de Delia Cornelia Ioaniu. Creatorul muzicii din acest spectacol este Dan Bălan. Din distribuţie fac parte: Rovena Paraschivoi/ Daniel Minciună, Ion Ciolan/ Clara Ghiuvelechian, Claudia Brădescu/Tiberiu Roşu, Daniela Vlad şi Graţian Prisacariu.

Duminică, de la aceleaşi ore, sunteţi invitaţi la spectacolul „Povestea porcului”, o adaptare după Ion Creangă, un spectacol recomandat copiilor de peste trei ani. Regia şi scenariul sunt semnate de Cristian Mitescu, scenografia îi aparţine lui Adrian Ştefănescu, iar muzica spectacolului este realizată de Dan Bălan. În distribuţie: Rovena Paraschivoi, Daniela Vlad, Graţian Prisacariu.

Precizăm că spectacolele care se vor juca pe scena teatrului de păpuşi vor fi susţinute în condiţii de maximă siguranţă, în conformitate cu noile reglementări privind activităţile educative, culturale şi artistice. Programul casieriei teatrului este de marţi până vineri, în intervalul 10.00-14.00. De asemenea, biletele pot fi achiziţionate şi sâmbătă şi duminică, înainte de spectacol cu oră, însă numai în limita locurilor disponibile. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4365 secunde