Copil minune în Anglia: la șapte ani, este supranumit "mini-Monet"

342
Britanicul Kieron Williamson, în vârstă de șapte ani, supranumit "mini-Monet", a reușit să uimească lumea artei cu picturile sale, în prezent evaluate la 1.500 de lire bucata, potrivit presei britanice.
 Kieron a vândut în noiembrie 2009 o colecție de 16 picturi în doar 14 minute, câștigând 18.000 de lire, o sumă impresionantă pentru un copil de vârsta sa, performanță care i-a adus înscrierea în World Records Academy și titlul de Cel mai tânăr pictor de succes.
Portretele tânărului artist sunt în prezent evaluate la 1.500 de lire bucata. Pasiunea pentru pictură a lui Kieron a început când avea cinci ani, după o vacanță alături de familia sa în Cornwall. În prezent, tânărul artist se inspiră din peisajele coastei de est a Angliei.
Directorul galeriei de artă Picturecraft, care expune lucrările micuțului, Adrian Hill, spune despre Kieron că acesta este un mare pictor în devenire. "Dacă te uiți la comparațiile pe care unele galerii le-au făcut cu lucrările de început ale lui Picasso și vezi ce a reușit să facă, nu există niciun motiv ca Kieron să facă același lucru", e de părere Hill.
Kieron, un mare iubitor de fotbal, este convins că va fi artist: "Hmmm, da, cred că voi fi cu siguranță artist".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4565 secunde