Corina Apostoleanu, singurul candidat pentru șefia Bibliotecii Județene

213
Corina Apostoleanu, singurul candidat pentru șefia Bibliotecii Județene - corinaapostoleanubibliotecajudet-1441041430.jpg

Articole de la același autor

Corina Apostoleanu, directorul interimar al Bibliotecii Județene "I.N. Roman" Constanța, a confirmat, ieri, că va participa la concursul pentru șefia instituției. 


"Mă voi înscrie la concurs, deoarece, în prezent, asigur interimatul acestei instituții," a declarat Corina Apostoleanu. 


După ce, la viitoarea ședință de Consiliu Județean, aleșii vor vota aprobarea comisiei de concurs de proiecte de management, precum și a regulamentului cadru de orga-nizare și desfășurare a concursului de proiecte de management și de soluționare a contestațiilor pentru Biblioteca Județeană "I.N. Roman", va urma concursul. Până în prezent, niciun alt candidat nu și-a exprimat intenția de a candida pentru acest post. 


Corina Apostoleanu asigură interimatul Bibliotecii Județene "I.N. Roman" de la începutul lunii martie, ea înlocuind-o pe Cornelia Pariza. 


Corina Apostoleanu a ocupat funcția de șef al Serviciului Prelu-crare, dezvoltare, colecții, informare bibliografică până a ajunge directorul interimar al instituției 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3911 secunde