Cornel Fugaru a murit

391
Cornel Fugaru a murit - cornelfugaru34892100-1310624897.jpg

Articole recomandate

Compozitorul Cornel Fugaru a murit, miercuri, la ora 13.50, la Spitalul Clinic de Urgență Elias din București, unde era internat din cauza unei maladii cronice grave, potrivit reprezentanților unității sanitare. Cornel Fugaru era internat de joia trecută la Spitalul Clinic de Urgență Elias din București, informează Mediafax. "Astăzi (n.r. ieri), 13 iulie, la ora 13.50, a încetat din viață, la Spitalul Universitar de Urgență Elias, compozitorul Cornel Fugaru, în urma unei boli incurabile cu evoluție nefastă și extrem de rapidă", a declarat purtătorul de cuvânt al unității sanitare, Valentin Calu.

Trupul neînsuflețit al compozitorului Cornel Fugaru va fi depus joi după-amiază la Muzeul "George Enescu" (Palatul Cantacuzino) din Capitală, urmând ca înmormântarea să aibă loc la Cimitirul Bellu, cel mai probabil vineri, au declarat pentru MEDIAFAX apropiați ai familiei artistului.

Până în acest moment nu se cunoaște cu exactitate ora la care sicriul cu trupul neînsuflețit al muzicianului va fi depus la Palatul Cantacuzino, care este și sediul Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România (UCMR), printre membrii căreia se număra Fugaru.

Cel mai probabil cei care l-au cunoscut și apreciat pe cunoscutul compozitor vor putea să își ia rămas bun de la acesta joi, după ora 16.00, au precizat apropiați ai familiei artistului.

Potrivit acelorași surse, Cornel Fugaru va fi înmormântat vineri la Cimitirul Bellu din Capitală, însă până în acest moment nu a fost stabilită ora la care va începe ceremonia.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 13 Iulie 2011
Stire din Cultură-Educație : A murit compozitorul Cornel Fugaru
Pagina a fost generata in 1.8794 secunde