La Casa de Cultură din Constanța

Concurs Costel Busuioc deschide seria concertelor din decembrie

408

Articole de la același autor

Luna decembrie aduce artiști în vogă la Casa de Cultură Constanța. Astfel, Costel Busuioc va susține, pe 8 decembrie, spectacolul "Acasă de Crăciun", în care va interpreta colinde și arii celebre alături de soprana Diana Țugui. Prețul biletelor este cuprins între 70 și 80 de lei.
Costel Busuioc, supranumit "Pavarotti din Carpați", s-a remarcat pentru prima dată pe șantierul din Spania, unde lucra. În timp ce cânta o melodie, cineva care i-a auzit vocea a sunat la o televiziune, pentru a-l recomanda. A urmat, apoi, participarea la concursul "Hijos de Babel", care l-a propulsat în topul preferințelor publicului spaniol, făcând furori și printre personalitățile din România. În acest sens, Horia Moculescu, susținea, la un moment dat, că Busuioc este un fenomen, Opera având tenori mult mai slabi decât el. Încurajat de publicul din România, dar și de cel internațional, Costel Busuioc a devenit o celebritate, trecând subit de la mistrie la microfon.
Directorul Casei de Cultură, Gheorghe Ungureanu, ține și de data aceasta cont de cererea publicului, invitându-l pe Pavarotti mioritic să-și etaleze talentul în fața fanilor constănțeni.
Un alt concert programat la Casa de Cultură este cel susținut de Tudor Gheorghe, care va dezvălui publicului constănțean "Taina cuvintelor". Concertul este programat pentru 17 decembrie, prețul unui bilet fiind de 50 lei.
Fuego este, de asemenea, invitat la Casa de Cultură, pentru a susține un concert de colinde pe data de 11 decembrie. Prețul biletului este de 50 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.2784 secunde