Concurs "Primește un arbore în familia ta"

492

Articole de la același autor

Peste 120 de elevi s-au înscris cu mult entuziasm ca voluntari în cadrul campaniei "Primește un arbore în familia ta", un program de educație ecologică dedicat copiilor din Cernavodă, lansat de Nuclearelectrica SA. În prima etapă de plantare, care a avut loc în curtea Liceului teoretic "Anghel Saligny", Liceul Energetic și Școala generală nr. 4, din Cernavodă, 50 de elevi au plantat 50 de puieți de copaci și arbuști cărora le-au dat nume și le-au făcut promisiunea că îi vor îngriji constant.
Micii ecologiști din cadrul școlilor generale 1, 2 și 3 din Cernavodă au beneficiat, în același timp, de o educație ecologică, cât și de sfaturi practice privind îngrijirea mediului înconjurător pe care le-au aplicat chiar la fața locului.
Zilele trecute, a avut loc a doua etapă de plantare din cadrul aceleiași campanii "Primește un arbore în familia ta". În curtea centralei de la Cernavodă reprezentanți ai managementului au ajutat copii să planteze puieți de mesteacăn, salcie, arbori decorativi, stejar. Împreună le-au dat nume, iar copiii au promis că vor avea grijă de dezvoltarea lor în timp.
Această campanie de responsabilizare a tinerei generații în spiritul protejării naturii se dorește a fi un demers de durată, cu posibilități de continuare și diversificare a tematicii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9087 secunde