Cu ce vor fi înlocuite manualele și lecțiile

278
Cu ce vor fi înlocuite manualele și lecțiile - tebexpoexpozitiepentrusistemuled-1349120755.jpg
Cele mai noi mijloace de predare vor fi expuse în cadrul celei de-a opta ediții a TEB Expo, eveniment cunoscut și ca Târgul Educațional București, organizat de Expo 24 România în parteneriat cu Inspec-toratul Școlar al municipiului București și Guvernul României - Instituția Prefectului municipiului București, în perioada 18-20 octombrie, la Sala Polivalentă București.

TEB Expo este concepută ca o manifestare, formată din două principale secțiuni. Prima va cuprinde expoziția de mijloace și materiale didactice, table interactive, soft educațional, oferte pentru profesori, directori, reprezentați ai instituțiilor de învățământ de la nivel preșcolar, până la nivel universitar, și nu în ultimul rând părinți. Cea de-a doua secțiune este rezervată conferințelor și prezentărilor de produse didactice, concursuri cu premii, toate respectând tematica evenimentului.

Firmele participante la eveniment expun materiale didactice noi. Câteva din produsele expuse in cadrul târgului, ce pot fi contractate pe loc sau ulterior de la firmele expozante: materiale didactice (proiectoare, table interactive, tablete grafice), mulaje, hărți, table școlare clasice, aparatură de laborator (chimie, fizică, biologie, geografie), soft educațional (soft de matematică pentru profesori, soft de matematică pentru elevi, cursuri interactive de biologie, geografie, istorie, chimie, fizică), mobilier școlar (modele noi de bănci și catedre, dotări săli de sport), carte educațională (manuale, dicționare, literatura universală), oferte educaționale (tabere școlare, programe educaționale). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2294 secunde