Elevii medgidieni au sărbătorit Ziua Inimii

514
Elevii medgidieni  au sărbătorit Ziua Inimii - fotocrosulinimii1-1349108567.jpg
Cu ocazia Zilei Internațio-nale a Inimii, Liceul Teoretic "N. Bălcescu" Medgidia, în parteneriat cu Liceul Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" și cu Școala gimnazială "Constantin Brâncuși" Medgidia au organizat, în centrul orașului, Crosul Inimii 2012, derulat sub moto-ul "Nu contează când termini, contează de ce termini!".

După cum ne-a informat consilierul de imagine Carmen Fella Țanu, la eveniment au participat 150 de elevi de toate vârstele, precum și cadre didactice de la unitățile școlare amintite. Primii 60 de concurenți au fost premiați cu diplome, medalii, tricouri inscripționate, dulciuri.

Evenimentul face parte dintr-un parteneriat mai amplu, pe care Liceul Teoretic "N. Bălcescu" îl are cu Junior Achievement România, Fun-dația Română a Inimii și cu Astra Zeneca.

Coordonat de prof. Marius Furtună, directorul Liceului Teoretic "Nicolae Bălcescu" Medgidia, acest parteneriat s-a concretizat deja în înființarea unui club de sport numit "I heart sport LTNB", care își propune să organizeze diferite activități sportive prin care să sublinieze importanța mișcării pentru menținerea sănătății fizice și a prospețimii intelectuale, dar și pentru prevenirea sedentarismului și a bolilor cardiovasculare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 27 Septembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Ei iubesc studiul limbilor străine
Pagina a fost generata in 0.2004 secunde