Cu sufletul alături de voi!

298
În cadrul proiectului "Suflet pentru suflet", care se derulează la Grupul Școlar "C.A. Rosetti" până pe 19 decembrie, au avut loc două activități care au vizat în primul rând un grup de copii cu cerințe educative speciale din Școala Specială nr. 2 și elevii cu situație financiară precară din școală.
Prima activitate, "Învățăm să ne jucăm, să desenăm și să cântăm", s-a desfășurat la Școala Specială nr. 2 și a debutat cu un program de colinde susținut de elevi. Programul a continuat cu două momente desfășurate în paralel. În cadrul unui atelier de pictură, 10 copii din Școala Specială nr. 2 au realizat desene în acuarelă cu peisaje de iarnă. Materialele cu care elevii au lucrat, jocurile, mingile primite ulterior în dar, au fost asigurate atât de Fundația "Estuar", cât și din fondurile colectate de școală. În același timp, un al doilea grup de elevi, în număr de 24, a susținut în sala de sport o demonstrație de joc cu mingea și un moment de gimnastică sportivă. La final, cu ajutorul elevilor voluntari din Grupul Școlar "C.A. Rosetti" s-au împărțit copiilor cadouri ce au constat în dulciuri, fructe, încălțăminte și pantaloni de sport.
A doua activitate, "Oglindă a sufletului de copil", s-a desfășurat în cadrul Grupului Școlar "C.A. Rosetti" și a avut ca grup țintă un număr de 42 de elevi cu situație financiară precară, cărora li s-au oferit, de asemenea, pachete cadou.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.628 secunde