Zilele acestea, elevii sunt ajutoarele Moșului

533
"Magia iernii" la Medgidia
Recent, spectacolul "Magia iernii" organizat de elevii claselor gimnaziale de la Școala nr. 2 Murfatlar, în cadrul proiectului Dobrogea - ținut natal, a fost realizat în parteneriat cu colegii lor de la Școala nr. 11 și de la Școala nr. 24 "Ion Jalea" din Constanța. "Copiii noștri minunați își folosesc aptitudinile și talentul artistic pentru a strânge fonduri din care se vor cumpăra daruri de Crăciun altor copii minunați de la Adăpostul de zi și de noapte pentru copiii străzii din Constanța", declara Daniela Păscălin, consilier de imagine.
Elevii mai mici ai Școlii nr. 2 Murfatlar pregătesc și ei cadouri pentru elevii de la Școala Galeșu. Strângerea de fonduri va avea loc astăzi, în cadrul Carnavalului de Crăciun, unde va ninge cu colinde și obiceiuri românești, cu concursuri de dans, desene și eseuri cu tema "Un vis de iarnă", dar și parada costumelor de Crăciun. Ca partener în această acțiune caritabilă a fost aleasă Grădinița nr. 2 Murfatlar.

Acțiune umanitară a micilor artiști
Elevii clasei a IX-a din cadrul Colegiului Național de Artă "Regina Maria" Constanța au organizat, recent, o acțiune umanitară la Centrul de plasament "Antonio". Acțiunea, inițiată și coordonată de prof. Georgiana Crângașu, a vizat copiii cu vârste între 2 și 7 ani din acest centru. Elevii au oferit o sponsorizare copiilor și, de asemenea, au prezentat un spectacol (colinde, desene) intitulat "Întâmpinând pe Moș Crăciun" , prin care speră să le aducă tuturor copiilor spiritul sărbătorilor de iarnă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7459 secunde