Cu un bilet, două doamne sau domnișoare pot intra la spectacolul ”Desculț în parc”

209
Cu un bilet, două doamne sau domnișoare pot intra la spectacolul ”Desculț în parc” - descultinparc4-1646399201.jpg

Articole de la același autor

Pentru a marca acest început de martie, Teatrul de Stat Constanța oferă un Mărțişor  tuturor doamnelor și domnișoarelor: vineri, 4 martie, de la ora 19:00, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” (fostul cinema Republica) comedia romantică „Desculț în parc” de Neil Simon, regia Liviu Manolache, scenografia Gina Tărășescu Jianu. În distribuție Nina Udrescu, Florina Stănculeţ, Tani Ștefu, Liviu Manolache, Cosmin Mihale.

O poveste de dragoste cu un cuplu de tineri căsătoriți care învață să-și trăiască și să-și păstreze dragostea. Cei aflați la începutul căsniciei vor rezona cu dificultățile pe care tinerii le întâmpină, iar cei care au renunțat la dragoste vor vedea că întâlnirile fericite pot apărea chiar și în a doua jumătate a vieții și pot răscoli sentimente uitate.

Cadoul Teatrului de Stat Constanța: cu un singur bilet pot vedea spectacolul două doamne sau domnișoare.

Biletele pot fi achiziționate la Centrul „Jean Constantin” din Bulevardul Ferdinand nr. 56 (fostul cinematograf Republica), dar și online, pe platforma MyStage: https://www.mystage.ro/spectacole/descult-in-parc-2041?af=41.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8485 secunde