Cum intri în Top ECO Școala

363
Toți elevii și profesorii care și-au propus să protejeze mediul înconjurător se pot înscrie în Top ECO Școala ediția a II-a prin trimiterea descrierii acțiunii desfășurate pe adresa [email protected] până la data de 25 mai inclusiv și ECDL ROMANIA va premia cele mai populare evenimente.
Aflat la a II-a ediție, prin concursul "Top ECO Școala" se urmărește susținerea inițiativelor pe teme ecologice organizate de elevi și profesori în școlile din toată țara. Elevii și profesorii care au desfășurat activități ecologice în perioada martie - mai 2011 pot trimite inițiativele lor pe adresa marketing @ecdl.org.ro până la data de 25 mai inclusiv și vor fi înscriși automat în concursul de pe pagina Facebook ECDL ROMANIA VERDE, unde pot câștiga premii interesante.
Proiectele înscrise în campanie vor fi făcute cunoscute prin intermediul site-ului www.clickpeverde.ro și pe pagina Facebook ECDL ROMANIA VERDE, unde, cei care vor primi cele mai multe voturi (like-uri) pentru ECO proiectele desfășurate vor putea câștiga premii interesante.
Regulamentul complet al campaniei poate fi accesat pe www.clickpeverde.ro și www.ecdl.org.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7566 secunde