Cum îți poți face viața mai ușoară la examenul de bacalaureat

237
1
Cum îți poți face viața mai ușoară la examenul de bacalaureat - vesteexcelenta-1421595687.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Educației Naționale a publicat lista concursurilor școlare și olimpiadelor internaționale 2015 care le pot aduce olimpicilor burse de merit și care pot echivala probele examenului de bacalaureat. 


Olimpicii români care au câștigat premii la olimpiade internaționale vor beneficia de burse de merit olimpic internațional. De asemenea, aceștia vor fi scutiți de o probă la examenul de bacalaureat 2015, având dreptul de a-și echivala proba scrisă cu punctajul obținut la olimpiadă. 


Astfel, elevii care au obținut medalii la olimpiadele internaționale vor echivala proba aferentă din cadrul examenului de bacalaureat, la care vor fi notați cu punctajul maxim/nota 10, arată metodologia de organizare a examenului de bacalaureat 2015. 


"Recunoașterea sau echivalarea probelor se face de către directorul unității respective, în urma solicitării scrise a candidatului și a prezentării dovezilor privind obținerea premiului la concursul sau olimpiada internațională", se arată în metodologie.


Comentează știrea

MIHA
18 ianuarie 2015
LUCRU DOMICILIU

Cred ca a venit momentul sa faci o schimbare in viata ta. Este necesar sa ai -peste 18 ani, - calculator si internet - sa fi serios -sa ai vointa -si multa rabdare. Programul este part-time, 2-3 ore pe zi. Se lucreaza de acasa, nu este necesar experienta. Si vei avea suportul meu permanent. De ce sa aplici la acest anunt? Ca sa ai independenta ta financiara, sa ai succesul tau, sa fi un om liber si sa ai o afacere prospera, sa fi propriul tau stapan. Investeste putin din timpul tau, sa iti asiguri viitorul. Pentru mai multe detalii , trimite-ti mesaj cu textul "info" la email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2721 secunde