Cum s-a rezolvat încadrarea profesorilor de sport

324
2
În urma ședinței Consiliului Consultativ al profesorilor de Educație Fizică din data de 26 martie, ora 11, desfășurată la sediul Inspectoratului Școlar Județean Constanța, ședință de lucru la care au participat inspector general Răducu Popescu, inspector adjunct Mircea Vrană, inspector de specialitate Dragoș Ciucan, inspector management resurse umane Lucian Faliboga, membrii consiliului consultativ, au fost dezbătute mai multe aspecte legate de încadrarea profesorilor de educație fizică în anul școlar 2013-2014.


În urma consultărilor și în conformitate cu Legea Educației Naționale Nr. 1 / 2011, art. 263, alin. 7, au fost identificate premisele respectării numărului maxim de norme aprobate de Ministerul Educației Naționale, astfel normele profesorilor titulari putând fi constituite atât la nivel gimnazial, cât și la nivel primar.



Comentează știrea

profesor
28 februarie 2013
educatie fizica

Cum le rezolva Faliboga pe toate! Sa nu uite ca roata se poate schimba, suntem profesori si colegi cu totii. Studiile domnilor inspectori sunt identice cu cele ale tuturor profesorilor, sau poate mai slabe.Bunul simt se capata foarte greu! Functia este vremelnica!

profesor
28 februarie 2013
Rusine

Prim ministrul Ponta a aprobat marirea numarului de ore de ed. fizica ( noroc ca ii place sportul ) iar dumneata inspector general cu specialitatea ed. fizica ai vrut sa-i desfintezi pe profesori trecand din nou educatia fizica la invatatori ca sa faca matematica sau lb. romana .Felicitari!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 27 Februarie 2013
Stire din Cultură-Educație : IPS Teodosie va oficia la Băneasa
Miercuri, 27 Februarie 2013
Stire din Cultură-Educație : "Sunt un egoist rafinat și devotat!"
Pagina a fost generata in 1.3952 secunde