Cum să fim toleranți la școală și în comunitate

295
Cum să fim toleranți la școală și în comunitate - lascoala031345654524-1352926643.jpg
Vineri, 16 noiembrie, de la ora 10, la Colegiul Național de Arte "Regina Maria" din Constanța, are loc activitatea extrașcolară, organizată la nivelul ciclului primar, realizată cu ocazia Zilei Internaționale a Toleranței. 


Activitatea constă în expunerea de sloganuri și afișe, ce promovează toleranța între membrii școlii, dar și cei ai comunității și va fi coordonată de profesor pentru învățământ primar Ioana Monica Șerban.

"Va fi o acțiune ce continuă șirul celor organizate în anii anteriori. Copiii noștri provin din medii diferite, sunt de etnii diverse. Toți sunt egali. Misiunea noastră, a cadrelor didactice, este să oferim tuturor elevilor posibilitatea de a-și exprima valoarea, de a simți bucuria vieții și de a descoperi lumea care-i înconjoară. Statul și familia oferă - sau ar trebui să ofere - șanse egale pentru fiecare, prin educație, grijă, dragoste și respect. Oamenii au nume: Ion, Cristi, Dan, Florin... cu toate acestea, mulți dintre noi găsim mai la îndemână să folosim etichete pentru a caracteriza persoanele, pentru a le descrie sau chiar pentru a ne adresa lor", a declarat organizatorul activității, profesor Ioana Monica Șerban.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 15 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Cristi Minculescu din nou pe scenă
Joi, 15 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Hram la mănăstirea Colilia
Pagina a fost generata in 2.3857 secunde