Cum se vede din bancă reforma sistemului de educație

646
19
Cum se vede din bancă reforma sistemului de educație - cumvaddinbanca-1444064003.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, începând cu ora 11, la Colegiul Național "Mihai Eminescu", în sala "Valentina Boteanu", Asociația Elevilor din Constanța și Clubul de Dezbateri Academice "Emi-nescu Debate Club" organizează, în contextul Zilei Mondiale a Educației, dezbaterea publică cu tema "Învățământul la răscruce - reforma sistemului de educație prin ochii elevilor". 


La dezbatere vor lua parte, printre alții: elevi și reprezentanți ai elevilor, reprezentanți ai autorităților publice centrale, locale și deconcentrate, ai sindicatelor din educație, ai mediului universitar, ai societății civile, ai mediului economic și cadre didactice.


Scopul evenimentului îl reprezintă întâl-nirea la aceeași masă a tuturor factorilor implicați în procesul educațional, în vederea dezbaterii modului în care trebuie reformat sistemul românesc de învățământ, în contextul actualei dezbateri naționale pe tema educației.


La eveniment și-a anunțat participarea și prof. Sorin Rugină, rectorul Universității "Ovidius" Constanța.


Comentează știrea

19 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
optimism
5 octombrie 2015
versus pesimism

Poate din banca se vede mai bine decat de la catedra. Profesorii vorbesc, vorbesc, vorbesc...despre reforma, ei sunt cei care 'simt' ce ar trebui sa se schimbe, dar pana la parlament e drum lung! Caci legile acolo se fac.

in asteptarea
5 octombrie 2015
sedintei cu directorii

Zeitatile de la ISJ se gandesc oare la muritorii de la scolile unde stapanele isi fac de cap? Scolile in care cadrele didactice nu mai au timp sa-si pregateasca lectiile ptr. a doua zi, ptr ca trebuie sa citesca legile? Legile in baza carora directiunea isi aroga dreptul de a teroriza angajatii? Nu credem ca ministrul Campeanu stie cu adevarat ce se intampla in Constanta!!!

prof
5 octombrie 2015
in ce tara traiti?

Cu siguranta ati pus o intrebare retorica! Cum sa se gandeasca cei de la isj la 'muritorii de rand'? Ca doar nu au fost si ei profesori inainte de a ajunge inspectori!!! Dar sigur, sigur la scolile de unde au venit, directorii erau corecti. F....u oamenii cu legea-n mana!!!

Răspuns la: sedintei cu directorii
Adăugat de : in asteptarea, 5 octombrie 2015
Zeitatile de la ISJ se gandesc oare la muritorii de la scolile unde stapanele isi fac de cap? Scolile in care cadrele didactice nu mai au timp...
Hei, stan!
5 octombrie 2015
Ia de la noi!

Daca te hotarasti atat de greu sa-ti dai demisia, cere-i d-nei general, la sedinta de marti, sa te demita! Poate e mai usor asa! Hai, la revedere!

P.S.
5 octombrie 2015
Promitem sa nu plangem

Iti promitem solemn ca daca te retragi sau esti 'retrasa', nu vom varsa nici macar o lacrima! O sa fim putin debusolati, nu vom sti de ce e atat de bine la scoala noastra, dar...facem fata! Ne putem obisnui SI CU BINELE! Hai, incearca varianta pe care ti-am propus-o. Ce rost are sa mai pierdem vremea, pana la urma tot trebuie sa pleci...

Răspuns la: Ia de la noi!
Adăugat de : Hei, stan!, 5 octombrie 2015
Daca te hotarasti atat de greu sa-ti dai demisia, cere-i d-nei general, la sedinta de marti, sa te demita! Poate e mai usor asa! Hai, la revedere!
profii catre miha
5 octombrie 2015
Vom vopsi peretii!

Avem planuri mari: cand vom scapa de tine, vom vopsi peretii, vom agata ceva, orice, chiar si portretul tau, nu conteaza...., apoi vom scoate linoleum-ul acela oribil de pe coridoare si.....vom planta cateva zeci de copacei in fata scolii!!!! Doamne, ce bine va fi, nici nu indraznim sa ne gandim!

Răspuns la: Promitem sa nu plangem
Adăugat de : P.S., 5 octombrie 2015
Iti promitem solemn ca daca te retragi sau esti 'retrasa', nu vom varsa nici macar o lacrima! O sa fim putin debusolati, nu vom sti de ce e atat de...
Deșertul
5 octombrie 2015
de la Dan Barbilian

Va rugam sa nu ne vizitati scoala, ca ne este foaaarte rușinică! Ăaăă, veniti alta data, peste vreo 5-6 ani, asa, ca acum n-aveti ce vedea - peisajul este de-a dreptul dezolant, zici ca a trecut tzunami pe la noi. Nu mai e nimic de vazut, a avut grija tovarasa noastra cea mare sa smulga toata vegetatia, ii place foarte mult curatenia. Intr-o buna zi o sa ne arunce si pe noi la gunoi.......daca mai sta.

Învătatoarea copilului meu
6 octombrie 2015
Primul Om al Municipiului

Respect pentru cadre didactice!? Poate alta data! Știe oare Primul Om al Municipiului ca Educatoarea odraslei sale mai are puțin și o da afara nevasta Celui de-al Doilea Om al Municipiului?! Dacă nu știe, sa-i fie rușine! Dacă știe sa-i fie și mai rușine! Mai bine si-ar muta odrasla măcar la alta clasa, dacă nu la alta școala! Asta dacă nu cumva al doilea om al Municipiului este de fapt Primu!? Poate nu știați Doamna Simona Anghel, au fost descoperiți cei care trag în jos învățământul! Și au fost aspru sancționați pentru a da exemplu întregii țări! Rușine! Pardon! Bravo! Asa le trebuie! Felicitări membrilor consiliului de administrație! OAMENI ADEVARATI! Traiasca Consiliul Local! Servim Patria! de la Primul din Constanta

De bine!?
6 octombrie 2015
Multumim din inima partidului!

E bine, e foarte bine......mai bine decat pe vremea comunismului. Atunci ne era frica sa vorbim despre PCR, acum ne e frica sa mai mergtem la scoala, ca poate directoarea si CA-ul ne gasesc nod in papura si ne dau afara! Traiasca primarul, viceprimarul si sotia lui!!!! ( Toti sunt reprezentanti de seama ai PSD-ului, desigur!) Aaa, si traiasca si ISJ-ul, ca vegheaza la integritatea noastra morala....si fizica!!! Si ne monitorizeaza, nu cumva sa mai calcam pe bec....sâc.

Răspuns la: Primul Om al Municipiului
Adăugat de : Învătatoarea copilului meu, 6 octombrie 2015
Respect pentru cadre didactice!? Poate alta data! Știe oare Primul Om al Municipiului ca Educatoarea odraslei sale mai are puțin și o da afara...
sa nu uitam
6 octombrie 2015
DATI-O BA AFARA PE STAN ASTA! CE MAI ASTEPTATI?

cATE DOVEZI MAI VRETI CA ASTA N-ARE CE CAUTA IN INVATAMANT, DARMITE LA CONDUCEREA UNEI SCOLI??? NU E VORBA DESPRE CEEA CE SCRIU 'FRUSTRATII' IN COMENTARII, E VORBA DE TOATE DOVEZILE PE CARE VOI LE-ATI VAZUT SI LE-ATI MASLUIT IMPREUNA CU EA DE TREI ANI INCOACE! .....SI O LASATI SA-SI FACA DE CAP IN CONTINUARE!!!! NU VA E FRICA DE NIMIC?

19 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1995 secunde