"Cum vă place", la Teatrul de Stat

1093
Teatrul de Stat din Constanța își așteaptă iubitorii de teatru la un spectacol de excepție, cu o comedie elegantă "Cum vă place" de W.Shakespeare, duminică, 18 decembrie, de la ora 19.
Comedia spumoasă va pune în rol principal relațiile dintre bărbați și femei. Rosalinda, în rol principal, este o fată care ajunge în pădure, se dă la bărbați, și apoi se travestește în bărbat ca să-i dea sfaturi iubitului ei devenind din nou fată. O comedie despre dragoste, provocări, nesiguranță, regăsirea încrederii și a echilibrului.
Sunt așteptați la teatru toți constănțenii, deoarece subiectul este unul în care se poate regăsi orice persoană.
Piesa de teatru va dura două ore și jumătate, însă pentru cei prezenți la spectacol, umorul de calitate îi va face să simtă că timpul zboară.
Piesa "Cum vă place" este tradusă de Virgil Teodorescu, sub regia lui Dan Vasile și scenografia Anei Bănică. Din distribuție fac parte: Mihai Sorin Vasilescu, Marian Adochiței, Nicodim Ungureanu / Liviu Manolache, Adrian Dumitrescu, Andrei Cantaragiu,Remus Archip, Axel Moustache, Alexandru Mereuță, Iulian Enache, Cosmin Mihale, Lana Moscaliuc, Dana Dumitrescu, Nina Udrescu, Liliana Bărăscu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3697 secunde