Cum valorificăm energia solară

273
Mâine, de la ora 16, Institutul pentru Nanotehnologii și Surse Alternative de Energie (INSAE) din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța organizează prima ediție a Colocviilor INSAE.

Prima întâlnire din cadrul Colocviilor INSAE, pe tema valorificării energiei solare, va fi organizată cu participarea universităților partenere din cadrul proiectului ARGOS. Astfel, lucrările vor fi organizate în sistem de e-conferință prin conectarea prin internet a grupurilor de studenți și cadre didactice de la următoarele universități: Universitatea Națională Taurida din Simferopol, Crimeea, Universitatea Tehnică a Moldovei din Chișinău, Universitatea Tehnică din Varna și Universitatea Tehnică din Istanbul. La manifestare, profesorul Torsten Fransson, de la Institutul Tehnic Regal (KTH) din Stockholm, va face o prezentare a proiectului SELECT+, la care Universitatea "Ovidius" din Constanța este parteneră prin INSAE.

În cadrul manifestării membrii colectivului vor prezenta proiectul pe care îl pregătesc pentru a fi depus la Organizația Națiunilor Unite, cu prilejul atelierului de lucru care se va organiza la New York, în data de 15 noiembrie.

Lucrările colocviului pot fi urmărite și pe internet, accesând portalul: www.unai-sustainability.org la secțiunea "Live Conferences".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Octombrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Al 33-lea președinte american
Pagina a fost generata in 0.4201 secunde