Concurs "Cuore, inimă de copil"

426

Articole recomandate

La începutul lunii iunie, elevii clasei I D de la Școala nr. 29 "Mihai Viteazul" Constanța au ținut să marcheze sărbătoarea copilăriei alături de elevii clasei I de la Școala cu clasele I-VIII Dulcești Constanța.
Animați de gândul că orice copil merită să se simtă apreciat, elevii clasei I D, însoțiți de învățătoarea lor, Felicia Nicolescu, și de directorul adjunct, prof. Mirela Roșioru, s-au dus la Școala cu clasele I-VIII din satul Dulcești, județul Constanța, cu un transport de haine, jucării, rechizite și dulciuri. Cei 17 copii de clasa I, împreună cu învățătoarea lor Ana-Maria Murariu, au așteptat cu mare nerăbdare. Copiii au cântat și au dansat împreună, spre încântarea părinților și a cadrelor didactice prezente, acțiunea încadrându-se programului național de Strategie Națională de Acțiune Comunitară (SNAC).
Menționăm că Școala nr. 29 "Mihai Viteazul" Constanța a organizat în anul școlar 2007-2008 acțiuni comunitare similare la școlile din Nistorești, Pantelimonu, Adamclisi, Runcu. Elevii Școlii nr. 29 Constanța au vizitat, însă, și bătrânii de la Căminul de persoane vârstnice Constanța, aducându-le un strop de bucurie prin cadourile și cântecele lor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.846 secunde