Cursuri internaționale de vară la "Ovidius"

818
Cursuri internaționale de vară la

Articole de la același autor

În perioada 10 - 30 iulie 2017, Facultatea de Litere a Universității "Ovidius" din Constanța găzduiește a XXIV-a ediție a Cursurilor Internaționale de Vară de Limbă, Cultură și Civilizație Românească. 


Prestigioasa manifestare, inițiată sub tutela unui lingvist excepțional, Eugen Coșeriu, este organizată în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale și reunește, în acest an, peste 25 de studenți din Bulgaria, China, Croația, Italia, Polonia, Portugalia, Rusia, Slovacia, Spania, Turcia și Vietnam. 


Cursurile intensive de învățare a limbii române, organizate pe două niveluri lingvistice (Utilizator elementar A1-A2 și Utilizator independent B1-B2), prelegerile de artă, literatură, civilizație românească, istorie și mentalități sunt susținute de membri ai corpului profesoral, cadre didactice cu o substanțială experiență de predare și cercetare. 


Pe parcursul celor trei săptămâni, programul academic va include și vizitarea locurilor emblematice pentru identitatea multiculturală a Dobrogei: muzee, lăcașe de cult, cetățile Histria și Enisala, Delta Dunării.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4027 secunde