Minor specializat în furturi din autoturisme, prins de jandarmi în Mamaia

1067
Minor specializat în furturi din autoturisme, prins de jandarmi în Mamaia - fondhotiinumaiaufrica1384966710-1499774067.jpg
Astăzi, la ora 09.00, un echipaj de jandarmerie care se afla în stațiunea Mamaia, în apropierea Piațetei Perla, a observat un tânăr care a început să se agite și a luat-o la fugă la vederea militarilor. 


A fost somat, s-a oprit și i s-a făcut controlul corporal sumar. Asupra tânărului de 16 ani, din Medgidia, jandarmii au găsit în buzunarele pantalonilor, suma de 600 de euro și 450 de lei. Întrebat de unde are această suma mare de bani, aceasta a răspuns că de la părinți și că a venit să se distreze în Mamaia.


După mai multe întrebări ale jandarmilor, a recunoscut că a sustras suma de bani din parcarea aflată în apropierea unui hotel, dintr-un autovehicul BMW, parcat. A mai adăugat că a venit din Medgidia și că l-a observat pe proprietarul mașinii în timp ce pune banii în torpedou și pleacă, lăsând ușa închisă, dar cu geamul portierei deschis. După câteva momente, s-a apropiat de autovehicul, a deschis ușa și a sustras suma de bani.


A fost condus și predat la sediul Biroului de Politie Mamaia, unde a început "să-și amintească" că a mai sustras din alte autovehicule și alte bunuri de valoare printre care un telefon Samsung de ultimă generație. Ulterior a recunoscut că până în momentul de față a furat de pe plajă și din autoturisme, multe buniri de valoare. Cercetările sunt continuate de Biroul Poliției Mamaia, sub aspectul comiterii faptei de furt


Pentru siguranța turiștilor și în special pentru evitarea neplăcerilor pe timpul vacanței petrecute pe litoralul Mării Negre, Jandarmeria Română sfătuiește cetățenii să nu aibă bunuri de valoare la vedere în camerele de hotel, pe plajă sau în autoturisme, să se asigure întotdeauna că au încuiat ușa și au închis ferestrele camerei unde sunt cazați sau ale autoturismelor, și să nu parcheze în locuri ferite sau slab luminate. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5453 secunde