Dan Puric și Florian Chilian urcă în… Caruselul Cooltural

387
Dan Puric și Florian Chilian urcă în… Caruselul Cooltural - danpuric-1469204347.jpg

Articole recomandate

Festivalul Verii 2016 - Carusel Cooltural a pregătit un nou week-end de povestit la întoarcere acasă…

Sâmbătă 23 iulie, în Piațeta de la Casino turiștii și constănțenii vor fi întâmpinați de Compania Passe-Partout - Dan Puric, cu rafinatul "Fluturi și oameni", gândit special pentru copiii neas-tâmpărați sau pentru adulții care nu și-au uitat sufletul de copil. Și pentru că după teatru urmează muzică, Florin Chilian vă dă întâlnire la Mamaia. Artistul nu mai are nevoie de nicio prezentare, vocea și chitara sa inconfundabile fiind cele mai bune pașapoarte coolturale către o muzică plecată din suflet, întru aducere aminte, marca Florin Chilian.

Duminică, 24 iulie, îndrăgita și multiplu premiata trupă a Companiei Passe-Partout - Dan Puric, vă invită la "Drumul mătăsii", primul spectacol de arte mar-țiale, teatru non-verbal și dans din România. Din distribuție fac parte campioni naționali și laureați ai competițiilor internaționale de Wushu - atât sportivi, cât și actori. Kung Fu, pantomimă, dans, arme tradiționale, costume uluitoare, metaforă și umor - toate acestea fac din "Drumul mătăsii" o combinație spectaculoasă și seducătoare pe care nu o puteți rata.

Și pentru că mix-ul cooltural este tag-ul Festivalului Verii, după o experiență atât de energică ca cea propusă de compania lui Dan Puric, invitația la senzații tari este continuată de Corneliu Stroe & Band. Acest adevărat titan al jazz-ului european propune publicului un regal de World Music, plecând de la piese tradiționale românești reinterpretate, dar și de la teme clasice de jazz.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Iulie 2016
Stire din Cultură-Educație : Concert Vama,  în CORA Brătianu
Pagina a fost generata in 1.6623 secunde