Patru week-end-uri incendiare în Piața Ovidiu! Concertele Verii Summerkiss

6490
2
Patru week-end-uri incendiare în Piața Ovidiu! Concertele Verii Summerkiss - fondpatrusaptamani-1468933733.jpg

Articole de la același autor

O scenă de mari dimensiuni va fi amplasată, începând de mâine, în Piața Ovidiu, cu prilejul concertelor Verii Summerkiss, iar artiștii momentului din România vor veni în Piața Ovidiu, timp de patru week-end-uri consecutive, pentru a susține patru concerte live, pe o scenă de mari dimensiuni, cu unul dintre cele mai performante sisteme de sonorizare din România: "L-acoustics K2".

Organizate de Kiss FM și Asociația Descoperă Constanța, concertele vor debuta sâmbătă, 23 iulie, la ora 20, cu Smiley, Adi Sână Akcent, Alex Velea, Feli, Cabron band și Mihail. Sâmbătă, 30 iulie, vor urca pe aceeași scenă Carla’s Dreams, Delia, Alina Eremia, Lora, Grasu XXL, Gues Who.

"Am ales Kiss FM pentru faptul că este cel mai ascultat radio din România, are un sistem excelent de management al artiștilor și o relație deosebită cu aceștia, în special din punct de vedere personal cu cei de la Carla’s Dreams. Concertele live fac parte din strategia de brand turistic a Pieței Ovidiu, unde dorim să oferim constănțenilor și turiștilor alternative de evenimente diversificate ca și conținut pe tot parcursul anului. De la teatru și film, la concerte și spectacole live, toate vor oferi o paletă diversificată de evenimente pentru toate categoriile de public", a declarat Victor Maxim, project manager Descoperă Piața Ovidiu și președinte al Asociației Descoperă Constanța.

Cei doi îndrăgiți matinali de la Kiss FM, Sergiu și Andrei, care vor și prezenta concertele live din Piața Ovidiu, declarau că sunt pentru prima dată prezenți în Constanța cu proiectul Summer Live Concerts: "Am urmărit evoluția Pieței Ovidiu și credem că este cea mai bună locație pentru artiștii, trupele și ve-detele ce vor urca pe scena Summerkiss în cele patru concerte live din această vară. Dacă în primele două concerte veți cunoaște deja artiștii preferați ce vor concerta, în al treilea și al patrulea concert îi vom întreba pe ascultătorii Kiss FM, pe constănțeni și pe turiști, ce artiști sau trupe din România ar dori să asculte live pe scena din Piața Ovidiu. Vă promitem un show muzical în premieră pentru Constanța și chiar la nivel național".

Pentru următoarele două concerte, de pe 6 august și 13 august, publicul va alege trupele și artiștii ce vor concerta live în Piața Ovidiu. 

Comentează știrea

cupan
20 iulie 2016
FAGADAU

ASTEPTI sa iasa din garantie pavelele din peninsula ca sa le reparam pe banii nostri.Nu ai curaj sa te atingi deABA VAL FIRMA TICALOSILOR CARE AU DISTRUS Cta

ABC VAL
20 iulie 2016
prietene

nici nu visezi cat fura astia.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4206 secunde