Vacanță în Turcia? "Le recomandăm românilor să se îndrepte către turismul intern!"

319
2
Vacanță în Turcia?
Tensiunile politice din Turcia le-au stricat planurile de vacanță multor români. Autoritatea Națională pentru Turism ne recomandă să ne îndreptăm către turismul intern până la calmarea situației în această țară. 


Ministerul Afacerilor Externe a transmis deja atenționări pentru Turcia, recomandând turiștilor români să evite deplasările în această țară pe cât posibil și să verifice tot timpul disponibilitatea efectuării călătoriei dinspre și înspre Turcia. 


La rândul lor, reprezentanții Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT) anunță că cererea de vacanțe pe litoralul românesc este atât de mare, încât s-ar impune urgent introducerea de zboruri interne către Con-stanța, dinspre Cluj, Iași și Timișoara. 


"Antalya este departe de Istanbul și Ankara, iar vacanțele se desfășoară acolo fără probleme, dar fiecare va lua decizia proprie, până la urmă. Pentru cei care nu și-au cumpărat încă vacanța, România este o destinație sigură, fie că vorbim despre litoral, Delta Dunării, Oltenia, Bucovina sau Transilvania. În oricare dintre opțiuni, alegeți întotdeauna să faceți rezervarea prin agenții de turism. Aveți astfel propriul avocat pentru vacanța voastră și cineva se va ocupa de sigu-ranța serviciilor pe care le-ați plătit", mai spun reprezentanții FAPT. 


Comentează știrea

Gelu
20 iulie 2016
Turism linistit.

De ce sa dai o caruta de bani in Romania,pe servicii si mancare proaste, sa fii atacat de sutele de interlopi si alti raufacatori,cand poti merge in Grecia,Croatia,Bulgaria ?

manuel
20 iulie 2016
Recomandare turismului romanesc

Andrea eu inteleg recomandarile facute de tine,spuneti si voi corect cetatenilor care nu au vazut o alta tara modul si cum se desfasoara,un turism adevarat si nu departe la vecini nostri,find vorba de preturi,servis si de tiganiada noastra care lasa de dorit.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5391 secunde