Daniel Funeriu, VERIFICAT. Ministrul Pop a dispus o anchetă în cazul consilierului prezidențial

258
Daniel Funeriu, VERIFICAT. Ministrul Pop a dispus o anchetă în cazul consilierului prezidențial - funeriu52392800-1340607230.jpg
Ministrul Interimar al Educației, Liviu Pop, cere o anchetă în cazul consilierului prezidențial, Daniel Funeriu, pentru că acesta nu are examen de bacalaureat echivalat în limba română, informează România TV.

"Am solicitat Inspecției Muncii să verifice Administrația Prezidențială pentru a vedea cum este încadrat consilierul prezidențial pe probleme de educație pentru că am descoperit că la nivel de studii medii nu are diploma de Bac echivalată în limba română", a declarat, luni, ministrul interimar al Educației, Liviu Pop.

De asemenea, acesta a precizat că, din punctul de vedere al studiilor superioare, nu s-au găsit în arhiva Ministerului mai multe ordine de ministru, între care și cel potrivit căruia au fost echivalate studiile de doctorat.

Liviu Pop a explicat că a luat la cunoștință problemele încă de săptămâna trecută, dar că abia acum s-a demarat procedura de anchetă împotriva lui Daniel Funeriu.

Dacă se va dovedi că e adevărat, ministrul spune că se va depune plângere penală împotriva fostului ministru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5948 secunde