Daniela Țurcanu, în ultima rundă la Saatchi

406

Articole de la același autor

Artista constănțeană Daniela Țurcanu a ajuns în ultima etapă a concursului desfășurat de Galeriile Londoneze Saatchi, prin care se urmărește desemnarea celor mai buni artiști plastici contemporani.
Competiția, începută cu câteva luni în urmă, a pornit cu 3000 de participanți, iar acum a ajuns la runda a 12-a, în care s-a calificat, pe locul 27, printre primii 50 de artiști din toată lumea, șefa Catedrei de Arte Plastice și Decorative a Facultății de Artă din cadrul Universității "Ovidius", Daniela Țurcanu. Ea a trimis, în luna iulie, 11 lucrări reprezentând peisaje din Vama Veche, pe care le-a realizat în perioada 2000-2001.
Ineditul competiției constă în faptul că juriul nu este neapărat specializat, întrucât talentul participanților este recunoscut de vizitatorii site-ului celor de la Saatchi, prin voturile pe care aceștia le acordă artiștilor preferați. Astfel, puterea decizională stă în mâinile internauților pasionați de artă. Dacă va întruni numărul necesar de voturi, Daniela Țurcanu va putea expune la Galeria de Artă Contemporană Saatchi din Londra. Artista poate fi votată în continuare accesând linkul http://www.saatchi-gallery.co.uk/showdown/index.php?showpic=153140.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3533 secunde