Dans și voie bună, la Teatrul de Copii

105
Dans și voie bună, la Teatrul de Copii - capracutreiiezi-1427741579.jpg

Articole de la același autor

Micuții sunt invitați, astăzi, de la ora 10.30, la Teatrul de Copii și Tineret "Căluțul de mare", pentru a urmări spectacolul "Capra cu trei iezi". Scenariul îi aparține lui Cristian Pepino, în timp ce sceno-grafia este semnată de Daniela Drăgulescu. 


Regizorul Gabriel Apostol creează un spectacol de vioiciune, cânt, dans și umor. Morala poveștii este "după faptă și răsplată". Copiii nu vor pleca triști de la spectacol, deoarece tristețea și suferința sunt dominate de vioiciune. Spectacolul se adresează copiilor în vârstă de 3 -10 ani.


Teatrul de Copii și Tineret "Căluțul de mare" a mai pregătit pentru copii, pentru această săptămână, spectacolul "Gulliver". Timp de trei zile, miercuri, 1 aprilie, joi, 2 aprilie și vineri, 3 aprilie, începând cu ora 9, copiii vor putea viziona spectacolul "Guliver". Scenariul și regia sunt semnate de Cristian Mitescu, scenografia de Eugenia Tărășescu - Jianu, iar muzica îi aparține lui Dan Bălan. Artiștii care fac parte din distribuție sunt Andrei Stroescu, Clara Ghiuvelichian, Daniela Manolache, Daniel Minciună, Grațian Prisăcariu, Arina Cojocaru, Alina Manțu, Ion Ciolan, Tiberiu Roșu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Martie 2015
Stire din Cultură-Educație : Agenda culturală de week-end
Pagina a fost generata in 2.81 secunde