De-ale titularizării. Ce pretenții să mai ai de la un profesor prins cu fițuică

1291
14
De-ale titularizării. Ce pretenții să mai ai de la un profesor prins cu fițuică - titularizare-1469032352.jpg

Articole de la același autor

Ieri, în trei centre de examen desemnate de Inspectoratul Școlar Județean Constanța, respectiv Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", Liceul Teoretic "Traian" și Colegiul Național "Mihai Eminescu", a avut loc proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor vacante sau rezervate, examen la care erau așteptați să se prezinte 789 de candidați. S-au retras din probă, cel mai probabil pentru a nu se face de rușine cu notele pe care ar fi putut să le obțină, 99 de candidați. Au absentat 109 candidați.


În schimb, o profesoară a fost eliminată pentru fraudă, întrucât a fost prinsă cu fițuică. Candidata eliminată susținea proba de concurs la Psihopedagogie specială, la Liceul Teoretic "Traian", și provine de la catedra unei instituții de învățământ special. Potrivit calendarului de desfășurare a concursului, rezultatele vor fi afișate miercuri, 27 iulie, contestațiile se vor înregistra la Inspectoratul Școlar Județean Constanța în perioada 27-28 iulie, urmând ca rezultatele finale să fie publicate pe 3 august. 


Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
NU A AVUT
21 iulie 2016
EXPERIENTA

Trebuia sa intrebe si ea pe la altii cum s-au descurcat ! De exemplu unii si-au ales un centru de axamen mai prietenos cu disciplina. Cineva si-a dat definitivatul la limba germana la Sibiu ca acolo era un centru pentru limbi. Si ce daca abia a reusit sa obtina un 7 la def, pe langa 5 la licenta era f. bine. Nici nu-i trebuia mai mult pentru titularizare! Apoi, tot pentru ca stie cu cine si cum sa "vorbeacsa", a ajuns directoare de scoala. Dar nu inainte de a-si lua doctoratul in apicultura!. Ca sa nu mai fie neviota sa dea examene de grad, inspectii, etc . Doamne fereste sa , sa nu cumva sa-i treaca cuiva prin cap sa verifice daca a plagiat! Universitatea din Targoviste nu-i departe!

PAGINA 28
21 iulie 2016
METODA "STAN"

fATA ASTA E MIC COPIL PE LANGA STILUL SMECHERISTO-COMUNISTO-PESEDIST AL LUI TANTI MIHA STAN ! PAI S-O INTREBE PE EA CUM SE OBTIN DIPLOME SI ADEVERINTE DE LA CONCURSURI SI OLIMPIADE FARA SA TE PREZINTI, CUM SE FALSIFICA DOCUMENTE, CUM SE MANIPULEAZA OAMENII, CUM SE DEMONTEAZA TOATE ACUZATIILE DIN MEMORII , CUM NU SE CONDUCE O SCOALA...... CEI INTERESATI DE METODA "STAN " POT SA CEARA CURSURI DE FORMARE PREDATE DE STALIN ALIAS CRUELLA!

Rautaciosilor!
21 iulie 2016
iar ati inceput...

Sunteti rau-intentionati si barfitori! Sa vedeti cum primeste miha calificativul FOARTE BINE la evaluarea directorilor, cum va fi ridicata ea in slavi astazi la consiliul profesoral. Va fi ridicata la rangul de EROINA! O adevarata reprezentanta a managementului constantean de succes.

Răspuns la: METODA "STAN"
Adăugat de : PAGINA 28, 21 iulie 2016
fATA ASTA E MIC COPIL PE LANGA STILUL SMECHERISTO-COMUNISTO-PESEDIST AL LUI TANTI MIHA STAN ! PAI S-O INTREBE PE EA CUM SE OBTIN DIPLOME SI...
De-ale scolii 28
21 iulie 2016
titularizare

.....ati uitat cum s-a titularizat cruella la scoala 28 a carei directoare a adevenit peste noapte, cu sprijinul nemijlocit al ISJ-ului? Tot peste noapte, cu ajutorul comisiei de mobilitati din scoala, prin pretransfer. Floare la ureche, nu i-a zis nimeni nici 'pâs'! A facut exact tot ce i-a trecut prin cap la DB si nimeni n-a putut s-o opreasca, deoarece a avut legea in mână, cum se lauda miha pe toate drumurile si pe la toate colturile. Miha, esti sigura ca vrajeala asta o sa tina la infinit?

stan va fi demisa!
21 iulie 2016
stan va fi demisa!

Vrajeala lui stan este pentru fraieri ca ea! Sau pentru cei cu scopuri strict personale, de tipul: continuitate, ore pentru intregirea catedrei, plata cu ora....astia o vor omagia astazi, asa cum au omagiat-o si in trecut! Isi fac curaj si isi dau drumul la vrajeala. Ce mici sunt acesti oameni, ce insignifianti, daca pun interesul personal mai presus de situatia deplorabila in care se afla 28! Si acestia din urma se fac responsabili si vinovati de gaura in care 28 se tot afunda! Ipocrizie, minciuna, falsitate, teatralitate....de asta dau dovada cei care o ridica pe stan in slavi....pentru un ban in plus in buzunar! Saracii de ei, saracii de ei, cum incearca ei s-o faca pe stan alba ca zapada! Rusine, mai oameni de doua parale!

Răspuns la: titularizare
Adăugat de : De-ale scolii 28, 21 iulie 2016
.....ati uitat cum s-a titularizat cruella la scoala 28 a carei directoare a adevenit peste noapte, cu sprijinul nemijlocit al ISJ-ului? Tot...
constantean
21 iulie 2016
copiat

Pai doamna a invatat de la PONTA. Pai daca Ponta si-a copiat Lucrarea de doctorat si nimeni nu a luat masuri, Eu as face contestatie impotriva deciziei de eliminare pentru copiat . PONTA se declara nevinovat , desi cineva spune ca a copiat.

Adevar
21 iulie 2016
frustrarile,bate-le-ar vina

"De asemenea " daca se scrie legat de catre o doamna pip ,ex director adjunct de la 28,ma gandesc,ce-i invata pe elevi?Tare i-ar fi buna o anulare a titularizarii din 2005.Aaa...ii invata sa scrie cu frixion,am uitat.

Maria
21 iulie 2016
examene

imaginati-va ce nostim este ca un profesor suplinitor matematica sa intre cu 5 in invatamant si sa predea la o clasa a9a cu elevi de 3,50-5,00 !! e ca o casatorie intre persoane- gay; daca mai infiaza si un copil / o zi buna!

Mai,
21 iulie 2016
sa fie!

Ia, uite, frate pentru ce se poate anula o titularizare! Frixionul asta nu era de-al lui Stan?Parca ea era meseriasa!

Răspuns la: frustrarile,bate-le-ar vina
Adăugat de : Adevar, 21 iulie 2016
"De asemenea " daca se scrie legat de catre o doamna pip ,ex director adjunct de la 28,ma gandesc,ce-i invata pe elevi?Tare i-ar fi buna o anulare a...
ptr reprezentantii ISJ
21 iulie 2016
ce pretentii sa mai avem?

E foarte clar, am inteles mesajul: oricat am fi de umiliti de stan, oricata dreptate am avea, nu se va intampla nimic! Trebuie sa fie liniste. Se stie situatia, exista toate hartiile la inspectorat, dar n-au nicio valoare. Se stie totul, dar nu se pot lua masuri. Foarte bine, macar de data asta am inteles ca totul este in zadar si ca vom ramane sub papucul lui Stan pana la Sfântu' Asteaptă! Si reprezentantii ISJ-ului au inteles ceva: ca Stan nu se poarta la fel cu toata lumea, ea are ce are doar cu VEDETELE! Morala: ciocul mic, lasati vedetismele ca se supara miha si face urat! Fiti cat mai putin vizibili si n-o sa va pape lupul....Ati vazut ca miha poate sa fie o fiinta buna, sa dea invoiri, sa sfatuiasca si chiar sa ajute omul la nevoie....E buna ca painea calda, poti sa te legi cu ea la rana...., atata blândete are intrânsa.....dar trebuie s-o apreciati, s-o ascultati si sa nu aveti cumva rezultate prea bune sau vreo parere contrara parerilor sale. Daca cumva indrazniti s-o criticati va asigurati o viata de cosmar la 28, ca supus al cruellei. Cunoscatorii stiu. Multumim ISJ! Ne-ati luminat....

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4275 secunde