„Degeţica” revine pe scenă, într-o variantă candidă și „plină de voie bună”

818
„Degeţica” revine pe scenă, într-o variantă candidă și „plină de voie bună” - degetica-1619795861.jpg
Duminică, 2 mai, de la ora 11.00, cei mici sunt invitați pe pagina de Facebook a Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”, pentru a viziona „Degețica”.

Spectacolul, plin de lumină, culoare și rafinament artistic, a cărui dramatizare și regie sunt semnate de bine-cunoscutul regizor Toma Hogea, prezintă povestea faimosului personaj al lui Andersen, într-o variantă candidă și „plină de voie bună”, spre deliciul micilor și marilor spectatori. Decorul rafinat, lucrat cu multă migală și profesionalism de scenograful Mihai Pastramagiu, îi poartă pe micuți într-o lume magică, plină de sensibilitate.

Muzica spectacolului, plină de suspans, și deosebit de emoționantă, poartă semnătura compozitorului Tibor Cari, efectele vizuale și lumina piesei aparțin light designer-ului Adrian Buliga iar coregrafia este realizată de Geta Răvdan Huncanu.

Alături de Mărunțica, cei mici se vor întâlni cu multe alte personaje cum ar fi Căluțul năzdrăvan, sufletist și milos, Femeia „cea harnică, bună la suflet, care își dorea un copil”, Zâna cea bună, Cloanța cea vicleană, Fluturașul pasionat de dulceață, Broscoiul, Lupul și Vântul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5145 secunde