"Delfinașii cei isteți" l-au încântat pe Moș Crăciun

338
1
Ieri, pe scena Clubului SNC, preșcolarii grupei "Delfinașii cei isteți" din cadrul Grădiniței cu program prelungit "Perluțele Mării" din Constanța au oferit un emoționant spectacol pregătit cu multă atenție și răbdare împreună cu educatoarele Elena Raftu și Nicoleta Savu.

Și pentru că de acum sunt copiii de grupa mare, serbarea lor a cuprins două părți. În prima parte l-au încântat pe Moșu cu diverse mișcări artistice, după care a urmat… greul, când în fața celor dragi și-au arătat talentul în "Dansul caprei", "Obiceiul Ursului" și "Dansul Mascaților". Evident, la final, au fost răsplătiți de Moș Crăciun pentru efortul depus.

"Împreună cu colega mea, Elena Raftu, dorim să le mulțumim și pe această cale părinților pentru că ne-au fost alături în strădania de a realiza o serbare ca o amintire dragă a acestei perioade neasemuite a copilăriei!", declara la final Nicoleta Savu, directorul Grădiniței "Perluțele Mării".

Comentează știrea

profesor
18 decembrie 2012
ma lasi

Toate gradinitele au facut serbari scolare. De ce este aceasta mai importanta si apare in ziar? Mai ales ca titulatura grupei este un plagiat! Colegiul Pedagogic este model!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3397 secunde