Demonstrații de măiestrie la "Performanță în meserie"

189
1
Demonstrații de măiestrie  la

Articole de la același autor

Elevii Liceului Tehnologic "Ion Bănescu", coordonați de prof. Roxana Vasilescu, au participat la Proiectul concurs "Performanță în meserie", secțiunea "Coafuri - Știință și artă pentru ocazii speciale".

Concursul - care are ca obiectiv pro-movarea ideii de competiție și perfor-manță între ele-vii liceelor parte-nere - s-a desfă-șurat la un agent economic partener.

Viitorii hair-styliști, elevi din clasele a XI-a D și a XII-a C, specializarea coafor-stilist, și-au dovedit cunoștințele teoretice și practice și au prezentat adevărate demonstrații de măiestrie.

Agentul economic "Deux Cherry", reprezentat de către administrator Roxana Aurelia Radu, și-a arătat interesul pentru a dezvolta un parteneriat cu Liceul Teh-nologic "Ion Bănescu" în vederea formării profesionale a elevilor. 

Comentează știrea

metodista Irimia Carmen
28 noiembrie 2016
nimic...

cea mai stilista dintre stilistii de la Virgil Madgearu, metodista numita de ISJ, n-a reusit sa demonstreze ca si ea e priceputa? ca doar face si parte din corpul de metodisti numita de inspectorat. nimic, nimic....aceasta minune Carmen Irimia , mare metodista a inspectoratului. BRAVO AI STIL...HA, HA, HA cu cine te-a numit metodista.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3125 secunde