Deschidere europeană pentru studenții la Drept

515
2
Deschidere europeană  pentru studenții la Drept - bigthumb130639789623studenti20fi-1350679528.jpg
Sâmbătă, 20 octombrie, la Universitatea "Ovidius", în Aula 102, de la ora 16, are loc prezentarea oficială a Law Student’s Association (LSA, în traducere Asociația Studenților la Drept) Constanța: "THIS IS ELSA!", la care sunt invitate toate cadrele didactice ale Facultății de Drept, Științe Administrative și Secretariat, precum și toți studenții la drept, masterate de drept și tineri juriști.


LSA Constanța reprezintă faza incipientă a filialei în formare ELSA (European Law Student’s Association) Constanța. Acti-vitățile acestei organizații non-guverna-mentale se desfășoară pe întreg continentul european și oferă membrilor posibilități și beneficii pe care un student la Drept nu le poate accesa cu ușurință. Posibilitatea de a face practică de specialitate într-o instituție națională sau internațională este doar unul dintre motivele integrării în ELSA.

De asemenea, cei interesați pot participa la activități științifice din domeniul juridic precum seminarii, conferințe, prelegeri susținute de personalități din sfera juridică. Incertitudinea privitoare la alegerea profesiei potrivite din domeniul juridic este uneori copleșitoare, dar prin intermediul organizației membrii pot intra în contact cu procurori, avocați, judecători, executori judecătorești, notari și mulți alți specialiști din sfera juridică ce le pot oferi o viziune clară și obiectivă asupra activității profesionale.

Pentru a deveni membru este necesară completarea unui chestionar, ce va fi distribuit la prezentarea oficială. În urma evaluării chestionarelor, potențialii membri selecționați vor fi chemați la un interviu.

Lect. univ. dr. Mariana (Mitra) Radu va oferi o prezentare cu tema "Oportunități în cariera de avocat în dreptul penal român". 


Comentează știrea

caju
20 octombrie 2012
penibil

Daca a ajuns Mitra prodecan la drept, situatia e jenanta. De fapt ce sa te astepti cand un infect ca Epure este rector, un alcoolic ca Serban e decan la drept, iar o dementa cu creierul plin de grasime ca Fulea e decan la litere.

Aurel Papari
20 octombrie 2012
Staiculeasco...iaqra visezi cai morti pe pereti!?!?!?

Staiculeasco,i-al dreaq si pe Cojoc si pe Dura si duceti-va fratilor si vedeti-va de batranetile voastre...nu iti ajunge cata spaga ai cerut de la studentii din facultatea pe care o "patronai"?....DOAMNA SIMONA ANGHEL,ZIARISTA LUI PESTE PRAJIT...ZIARISTA CARE A LUAT BANI DE LA VICTOR CIUPINA IN TIMPUL ALEGERILOR DE LA UNIVERSITATEA OVIDIUS...DE CE NU ARATI SI CASA LUI RODICA STAICULESCU,FOSTA "patroana" DE LA FACULTATEA DE DREPT SI STIINTE ADMINISTRATIVE CA SA VADA TOTI STUDENTII UNDE AU DAT SPAGA IN TOTI ANII CAT A FOST BABA ASTA DE RODICA LA PUTERE.....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4731 secunde