Paula Seling și Ovi, sâmbătă seara, în concert la Constanța

519
Paula Seling și Ovi, sâmbătă seara, în concert la Constanța - 4d789c62d86e6-1350684109.jpg
Paula Seling ne va încânta cu vocea ei de excep-ție într-un nou concert susținut în Constanța. Alături de ea va fi și Ovi, solistul cu care a făcut echipă la Eurovision 2010 unde au ocupat un frumos loc III.


La șase ani a început să studieze pianul la Școa-la de Arte din Baia Mare la de-cizia părinților ei de a urma o școală de muzi-că. "Îmi amintesc că mi-a fost des-tul de greu să stau în casă să studiez în timp ce ceilalți copii se jucau în curtea blocului. Dar a meritat", poves-tește artista pe blogul său. "La 10 ani am început să cânt în corul școlii și în scurt timp am devenit solistă. Și astăzi sunt foarte mândră de asta". La 15 ani s-a înscris la Școala Populară de Arte și a intrat în trupa Enders ca și instrumentist la clape. "Așa am început să merg la festivaluri pentru copii și tineret. Îmi amintesc și acum călătoriile cu trenul, înghesuiala de la clasa a II-a, când ațipeam pe coridoare și emoțiile din culise. Repetam ore în șir și ni se părea că noi și Mezzoforte eram cei mai tari din zonă (…) După care nu, trupa nu s-a destrămat pentru că solista a plecat să se lanseze singură (eu nici măcar nu eram solistă principală), ci pentru că majoritatea colegilor terminaseră liceul și intraseră la facultate, lucru care mi s-a întâmplat și mie la un moment dat". A continuat pe drumul început, de una singură, iar în 1996 a câștigat trofeul "Aure-lian Andreescu". "Tot în acel an am apărut pe scena Cerbului de Aur, prima oară făcând voci de spate împreună cu Narcisa Suciu, în recitalul susținut de Mircea Rusu. În cadrul acestui spectacol am fost invitată să interpretez singură o piesă ("When the winter comes"). Îmi amintesc și acum cât de tare îmi tremurau picioarele și cât de greu țineam microfonul în mână. Debutul meu pe această scenă era să fie "glo-rios" căci m-am împiedicat de cabluri și aproape că m-am întins pe scenă. Fără să fie parte din coregrafie".

Acestea sunt câteva momente din trecutul Paulei Seling și începuturile ei în ale showbiz-ului. Prezentul poate fi urmărit live, pe scena Clubului Phoenix, sâmbătă, 20 octombrie, de la 21:30. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Grimus în concert la Constanța
Marţi, 02 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Muzica basmelor" la TNOB
Sâmbătă, 06 Octombrie 2012
Stire din Monden : Bonnie Tyler va concerta la București
Pagina a fost generata in 0.1904 secunde