"Desculț în parc", la Teatrul de Stat Constanța

201

Articole de la același autor

Spectatorii Teatrului de Stat Constanța se vor întâlni din nou, vineri, 7 februarie, de la ora 19.00, cu Paul și Corrie Bratter, cuplul de tineri căsătoriți pe care Robert Redford și Jane Fonda l-au făcut celebru în ecranizarea din 1967 a piesei lui Neil Simon, "Desculț în parc". 


În versiunea constănțeană, cei doi sunt întruchipați de Tani Ștefu și Florina Stănculeț. Povestea lor de dragoste este acompaniată de o alta, ai cărei protagoniști sunt Nina Udrescu și Liviu Manolache, acesta din urmă semnând și regia. Alături de ei îl veți putea vedea, într-un rol episodic, pe Gelu Ciobanu. 


Cei aflați la începutul căsniciei vor rezona cu dificultățile pe care tinerii le întâmpină, iar cei care au renunțat la dragoste vor vedea că întâlnirile fericite pot apărea chiar și în a doua jumătate a vieții și pot răscoli sentimente uitate. Scenografia spectacolului este realizată de Eugenia Tărășescu Jianu. 


Biletele la spectacolele Teatrului de Stat Constanța se pot achiziționa fie online, prin platforma www.mystage.ro, fie de la casa de bilete a Teatrului de Stat Constanța, de pe bulevardul Ferdinand nr. 11. Prețul pentru un bilet la lojă este de 40 de lei, la stal - 30 de lei, la balcon - 20 de lei, iar pentru elevi, studenți și pensionari biletul costă 7,5 lei.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6284 secunde