"Desculț în parc", pe scena Teatrului de Stat

200
Vineri, 7 februarie, ora 19.00, aveți ocazia de a revedea, pe scena Teatrului de Stat Constanța (TSC) spumoasa comedie romantică "Desculț în parc", scrisă de Neil Simon. Piesa prezintă povestea de dragoste cu un cuplu de tineri căsătoriți, care învață să-și trăiască și să-și păstreze dragostea. 


Reprezentanții TSC au precizat că din piesă nu lipsesc nici soacra, sau vecinul excentric, care încearcă, fiecare în felul lor, să demonstreze că viața trebuie trăită în prezent și că a merge desculț în iarbă este o clipă care nu trebuie pierdută în viață. Precizăm că piesa a devenit celebră prin ecranizarea din 1967, cu Robert Redford, Jane Fonda și Charles Boyer. 


Pe scena constănțeană Tani Ștefu și Florina Stănculeț sunt cei doi tineri îndrăgostiți din prim plan, iar Liviu Manolache este și actor, dar și regizor al acestui spectacol. Într-un rol secundar apare Gelu Ciobanu. 


Pe scena constănțeană, Liviu Manolache este regizorul, dar și interpretul unuia dintre rolurile principale. Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a teatrului sau de pe platforma lor, la următoarele prețuri: 40 lei (lojă), 30 lei (stal), 20 lei (balcon), 7,5 lei (bilete pentru elevi, studenți, pensionari, în rândurile 1 și 11).


Top articole din Cultură-Educație

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3142 secunde