La Teatrul de Stat, se joacă, din nou, thriller-ul poetic "Lasă-mă să intru"

237
La Teatrul de Stat, se joacă, din nou, thriller-ul poetic

Articole de la același autor

Actorii Teatrului de Stat Constanța (TSC) prezintă publicului, joi, 23 ianuarie, de la ora 19.00, thriller-ul poetic "Lasă-mă să intru", nerecomandat persoanelor sub 16 ani. Reprezentanții instituției de cultură spun că spectacolul este o adaptare scenică de Jack Thorne, după un roman și un film suedeze, de John Ajvide Lindqvist, jucată pentru prima dată pe scene din Marea Britanie. 
Oskar este un adolescent timid, umilit de colegii de școală, sufocat de o mamă instabilă și ignorat de un tată egoist. Eli, o adolescentă misterioasă, care nu simte frigul, n-a mai văzut niciodată un cub Rubik și nu iese din casă decât noaptea. Piesa este, de fapt, o stranie poveste de dragoste între Oskar, un puști singuratic și Eli, copilul-vampir, doi ciudați vulnerabili care nu-și găsesc locul în lume și care ajung să se salveze reciproc. 


Din distribuție fac parte: Ecaterina Lupu, Theodor Șoptelea, Iulian Enache, Mirela Pană/Luiza Sarivan, Liviu Manolache, Florin Aioane, Ștefan Mihai, Grațian Prisăcariu, Dan Cojocaru, Florentin Roman. 


Regia îi aparține lui Vlad Cristache, iar scenografia este semnată de  Mădălina Niculae și Andreea Tecla. 
Biletele la spectacol se pot achiziționa fie online, prin platforma www.mystage.ro, fie de la casa de bilete a Teatrului de Stat Constanța, la următoarele prețuri: 40 lei (lojă), 30 lei (stal), 20 lei (balcon) și 7,5 lei (bilete pentru elevi, studenți, pensionari). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4579 secunde