Deseară, spectacol de dans și teatru. Simfonia dezUmanizării - Puterea de a schimba lumea

174

Articole de la același autor

O generație superbă, reprezentată de tinerii școlii de dans Total Dance Center, vă invită la o oră de suspans și trăiri, prin spectacolul de dans și teatru Simfonia dezUmanizării. 


Deseară, de la ora 19.00, constănțenii sunt invitați să pășească alături de ei, într-o lume pașnică, nedominată de violență fără sens, o lume în care iubim, visăm și suntem oameni. 


"Cu toate tragediile pe care le vedem tot mai des în jurul nostru, acești tineri frumoși și talentați au ajuns la concluzia că trebuie să punem STOP răutăților lumii și să fim schimbarea pe care vrem să o vedem în jurul nostru. 


Omul… ființă superioară, poate oricând să schimbe tot ceea ce se află lângă el, prin dragoste, compasiune și empatie. Privind la cel de lângă el, omul poate întinde mâna și poate fi un real ajutor în fața celui ce are nevoie de încredere și speranță. Iubirea, toleranța și bunătatea sunt în noi, și tot de la noi trebuie să plece și schimbarea. 


Acesta este mesajul puternic pe care echipa Total Dance Center dorește să îl transmită publicului iubitor de teatru și dans, dar mai ales omului ce încă mai crede în forța sa", a declarat directorul artistic al Total Dance Center, Corina Tiron. 


Pentru o oră, scena Teatrului de Stat din Constanța se va transforma, deseară, într-un loc dominat de pace. 
Biletele se găsesc atât la Teatrul de Stat, cât și la sediul TDC. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1607 secunde