Concurs Din suflet de copil, pentru un alt copil

327

Articole de la același autor

Ce prilej mai deosebit poate fi decât sărbătorile de iarnă pentru a simți nevoia să dăruiești? Dincolo de marile campanii televizate, mediatizate la nivel național, există și la Constanța oameni care reușesc să-și depășească bugetul limitat, dar să dăruiască.
Un grup de cadre didactice, dar și de părinți și copii inimoși de la grădinițele "Lumea poveștilor", nr. 56 și nr. 20 vor dărui 14 pachete, conținând dulciuri, jucării, fructe, ghiozdane, micuților de la grădinița cu orar normal din Făurei și celor care învață la anexa "Sf. Andrei" din Băneasa (Cărpiniș).
Liana Manzu, inspector școlar de specialitate învățământ preșcolar, declara că această activitate a luat naștere anul trecut, "când spiritul dăruirii ne-a cuprins pe toți. Am continuat acest parteneriat cu grădinițele pentru a aduce în sufletul copiilor de vârstă preșcolară bucuria sărbătorilor".
S-au alăturat acestei frumoase inițiative și cadrele, părinții și copiii de la grădinița particulară "Căsuța cu povești", care vor merge astăzi la grădinița și școala din Vâlcele. Ei le-au cumpărat papucei micuților lor colegi, iar din sponsorizarea unui părinte a fost achiziționat un covoraș nou.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8946 secunde